dinsdag 31 maart 2015

Steigerhout loungebank met opbergruimte

Bouwpakket steigerhout Klepbank xl, op zoek naar een loungebank van steigerhout met opbergruimte ? Bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout schroeven en een bouwtekeniing. Nicole bouwt een houten loungebank voor buiten. Ze gebruikt planken van hardhout, losgeschroefd.


De Oostenrijkse hoekbank met opbergruimte onder de zittingen is verkrijgbaar in de buitenmaten 200×15 200×2en 250x150cm.

Let er goed op dat je de korte zijde aan de juiste kant bestelt! Een dichte achterzijde wordt vaak gekozen als de bank vrijstaat en je anders tegen de open achterzijde aankijkt. Volledige set gemaakt van gebruikt steigerhout. Al onze meubels worden standaard geschuurd(splintervrij) afgeverd.


Elke afmeting en kleur leverbaar. DeJongVintageDesign of vraag vrijblijvend een . Ook de kussens maken we zelf op maat. Geen schroeven zichtbaar aan de buitenkant!

Vele extra opties mogelijk. De loungebank heeft een . Kleine steigerhouten loungebank voor twee personen met antraciete kussens Hippe steigerhouten loungebank uniek model met schuine zitting kopen Hippe steigerhouten loungebank uniek model met schuine zitting Balkon loungebank van steigerhout op maat met opbergruimte kopen Balkon loungebank van steigerhout. Steigerhouten hoekbank op maat kopen. In deze video laat Nicole Prins haar project voor een loungebank van steigerhout zien.


Lounge Diningset diner hoekbank tuin opbergruimte kussens. Een steigerhouten bank vind u hier. Of een loungebank met extra brede leuningen. De voor en achterkant zijn open. Wilt u deze dicht hebben dan kan dat tegen een.


We kunnen een steigerhout bank maken met opbergruimte. We maken dan de voor en achterkant dicht. Ik weet wel dat wanneer je de kussen wil opbergen in je tuinbank, je de opbergruimte onder de bank heel goed waterdicht moet maken.


Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Ik wilde dat in mijn eigen . Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.

Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.