woensdag 25 maart 2015

Jacuzzi cover op maat

Een nieuwe cover voor je jacuzzi , hot tub of spa. Geen hoge verzendkosten of levertijd en het heeft natuurlijk een groot voordeel als het gaat om garantie en reparatie. Via ons online offerteformulier kunt u direct de . Skoy maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.


Kapot of versleten spa afdekking?

Wij hebben de oplossing om dit voor goed te voorkomen! Maatwerk Spacovers Met Speciale nieuwe UNIEKE vochtbescherming Alle merken, vormen en afmetingen , voor uw spa of zwemspa Energie besparende isolatie verdient zichzelf terug Een . Veel spa-leveranciers en particulieren. Skoy Spacovers is een Nederlands bedrijf dat maatwerk spacovers produceert en verkoopt.


Helaas hebben wij een verkeerde maat besteld. Heeft enkele dagen op onze jacuzzi. Cover en hoes zijn dus nieuw.

Hollandsche Rading, UT . Wij maken uw cover op maat aan de goedkoopste prijs van de Benelux ! Gemaakt van de beste kwaliteit Skai. De juiste cover op maat ( anders dan een fabriekscover ) gemaakt, biedt altijd de beste isolatie. Dat is slecht voor uw gezondhei levert bovendien veel warmteverlies op en kost . Ook is het mogelijk een spa cover geheel op maat te laten maken.


Uw oude spa cover versleten? We hebben topkwaliteit op maat gemaakte jacuzzi covers in verschillende diktes en vormen. Bespaar een hoop op energiekosten voor uw spa en vernieuw uw hottub cover. U hebt niets in uw winkelwagen.


Kleur: U kunt kiezen uit de . Jacuzzi covers Jacuzzi cover op maat. Een spa cover wordt gebruikt om de spa af te dekken. Hierdoor kan er geen vuil van buitenaf in de jacuzzi komen en het isoleert. Abisco biedt je een uitgebreid assortiment Spacover op maat aan.


In de Abisco showroom vind je werkelijk elk type.

Dus kom gerust langs en neem een kijkje! Wij leveren covers, veelal uit voorraa in elke maat en in verschillende kleuren. De covers zijn van lichtgewicht materiaal gemaakt en daarom makkelijk te hanteren. Elke cover is voorzien van versterkte handgrepen en kindveilige slotjes.


Nieuwe cover modellen en maten worden voortdurend toegevoegd. Indien in onze voorraad geen cover zit die aan uw afmetingen voldoet kan die uiteraard worden op maat gemaakt. Er wordt daar geen meerprijs voor aangerekend. Amerikaanse kwaliteit covers van de nummer één cover fabrikant ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.