donderdag 26 maart 2015

Mayr koppeling

Mayr biedt u een ruime keuze uit compacte veiligheidskoppelingen en slipnaven. Naast de algemene kenmerken heeft iedere koppeling zo weer zijn voordelen voor een specifieke toepassing. Het is soms moeilijk de juiste keuze hierin te maken maar in de overzichtsbrochure ziet u snel welk type voor u het meest geschikt . Om inzicht te geven in de werking van onze MAYR koppelingen laten we een aantal films zien waarin zichtbaar is hoe de verschillende types in elkaar steken. Klik op het betreffende plaatje om de mogelijkheden te zien.


Elektromagnetische koppelingen van Mayr.

In het leveringsprogramma van Mayr vindt u de ROBATIC elektromagnetische koppeling en een combinatie van een koppel en een rem, de zogeheten ROBA-takt. Informatie aanvragen: Mayr elektromagnetische koppelingen. Vraag hier uw informatie aan: . Mayr heeft een brede keuze in verschillende types askoppelingen. De keuze is afhankelijk van de eisen die aan de aandrijving in de machine worden gesteld.


Toerental, dynamiek, nauwkeurigheid en krachtoverbrenging zijn bijvoorbeeld factoren die van belang zijn. Bespaar reparatiekosten met MAYR veiligheidskoppelingen voor de beveiliging van uw installatie of machine. Lasthoudende slipkoppeling, robuust en betrouwbaar.


Gelijkrichters, eenweg- en brug.

Bijvoorbeeld elektromagnetische remmen en koppelingen (ROBA-stop, ROBA-quick, ROBATIC), alsook elektromagneten, afsluiters, schakelaars, gelijkstroommotoren , etc. Ook voor askoppelingen en elektromagnetische koppelingen biedt Mayr oplossingen voor allerlei toepassingen in de machinebouw. Mayr is continu bezig bestaande producten te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Men wil steeds beter inspelen op de behoefte van de klant en ontwikkelt naast losse componenten ook . De last scheidende beveiliging van hoge draaimomenten.


Spelingsvrije, elastische koppelingen. Het overdraagbare koppel van de spelingsvrije as-naaf verbinding is afhankelijk van de naaf-boring (asdiameter). Continue slipkoppeling en rem met magnetisch hysteresis principe. De perfecte veiligheidskoppeling voor extruders.


Heeft u aandrijfkoppelingen nodig? Groneman is leverancier van de bekende merken Elbe, Elso en Mayr. Laat u adviseren door onze afdeling Aandrijftechniek. EAS-compact en EAS smartic aanraden. Voor meer informatie verwijzen we naar de EAS standaard documentatie.


Inbouw- en bedrijfsvoorschriften EAS-Synchroon-vrijschakelkoppeling EAS- Lastic koppeling , . De veiligheidskoppelingen, overbelastings koppe lingen, askoppelingen en de elektro magnetische koppelingen en remmen van Mayr staan wereldwijd in hoog aanzien. Mayr luistert naar wensen en behoeften uit de markt en ontwikkelt op basis daar van componenten met een compro mis loze kwaliteit. De Roba-contitorque is een koppeling die het koppel contact-loos (met magneetkrachten) overdraagt.


Er zijn twee nieuwe types, waarmee het bereik is uitgebreid tot.

Veiligheidskoppelingen worden overal gebruikt waar machines of installaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.