donderdag 26 maart 2015

Veiligheidsventiel

Een veiligheidsventiel of veiligheidsklep is een ventiel in de toevoerleiding van een apparaat dat automatisch opent of wordt geopend zodra de maximumwaarde van druk of temperatuur dreigt te worden overschreden, bijvoorbeeld om het drukopbouwende medium te laten ontsnappen, of juist sluit of wordt gesloten, om de . Hierboven zie je afbeeldingen van overstortventielen. Een overstortventiel is onderdeel van een cv systeem en treedt in werking wanneer de druk in het systeem hoger oploopt dan ongeveer drie bar. Prescor is een merknaam van . Veligheidsventiel of veiligheidsklep van RVS, messing of gietijzer voor o.

Water en vloeistoffen, lucht en technische gassen en stoom. Deze veerveiligheden worden . Dit veiligheidsventiel , ook wel een overstortventiel genoem is geschikt voor de beveiliging van gesloten centrale verwarmingsinstallaties tegen overdruk. Dit betekent dat een veer in het ventiel de klep dicht houdt. Het Watts veiligheidsventiel type 7is een membraanveiligheidsventiel, waarbij de veer is afgeschermd door middel van een membraan.


Het gietijzeren huis is voorzien van aansluitingen met binnendraad. Doordat de uitlaat één leidingmaat groter is dan de inlaat, hebben deze ventielen een hoge afblaascapaciteit. Veiligheidsventiel Sterck.

Wanneer de druk hoger dan bar wordt opent het ventiel om water af te voeren. Hoogwaardige materialen en constructie garanderen een betrouwbaar functioneren van het systeem wanneer het erop aankomt. Beschikbaarheid: In voorraad. De energie wordt dan in de . Maximaal Liter per minuut. Snelle levering of zelf af te halen.


Het Kieselmann veiligheidsventiel is standaard in het programma van S. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten. Vertalingen in context van veiligheidsventiel in Nederlands-Engels van Reverso Context: Arbeider op de boorvloer belde de hotlijn om een probleem te met het veiligheidsventiel van de luchtdrukpomp te rapporteren. Ook op andere Watts Industries producten grote kortingen.


Pentec beschikt over een grondige kennis van de grondstof eigenschappen. Ons vermogen om in een korte tijd ideeën om te zetten in innovatieve producten onderscheidt ons van andere aanbieders in de markt. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten veiligheidsventiel – Nederlands- Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.


Servinox BOG veiligheidsklep. Druk-vacuüm veiligheidsventiel beschermt tanks tegen over- en onderdruk. Verschillende opties mogelijk.

Geschikt voor de voedings-, chemische, farmaceutische, cosmetische en biotechnologische industrie en alle andere sanitaire toepassingen. Foto en tekening rechts laten een ander soort veiligheidsventiel zien – een balgventiel. Hierbij bevindt zich een balg die het huis afsluit van het proces. Binnenin de balg mag zich geen druk opbouwen.


Dat zou voor te veel tegendruk zorgen. Daarom moet er altijd een uitlaatopening voor ventilatie aanwezig zijn die altijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.