dinsdag 24 maart 2015

Spitsmuis verjagen

Hoewel het nuttige diertjes zijn, hebben we ze liever niet in onze buurt. Alle spitsmuissoorten komen wel eens in huis voor maar de huisspitsmuis relatief vaker dan de andere soorten. Spitsmuizen zijn nuttig, dus niet bestrijden maar weren. Zij veroorzaken in huis geen schade en vormen géén enkel gevaar voor de gezondheid van mens en huisdier.


Daar zij insecten als prooidieren hebben,.

Ze knagen niks kapot, in tegenstelling tot andere muizen. Ze onderscheiden zich door de vorm van de kop en het gebit. In gebouwen wordt vrijwel altijd de huisspitsmuis aangetroffen. De mannetjes hebben een stankklier, die een zeer onaangename lucht verspreid.


Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook. Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen. Omdat de huisspitsmuis geen knaagdier is, mag het dier niet bestreden worden als andere muizen.


Excellent Ongediertebestrijding heeft echter verschillende manieren om de muizen toch te verjagen , bestrijden en te weren in geval van overlast.

Eventueel komen wij eerst bij u langs om de situatie goed in kaart te brengen, . Alle informatie over spitsmuizen ▻ Ontwikkeling ▻ Herkenning ▻ Schade van de spitsmuis. De muizen doden kan door ze te bestrijden met één van de gifsoorten of vangen met klemmen cq elektrische muizenvallen. Levend vangen kan door middel van diervriendelijke muizenvallen.


Ook kunt u de muizen verjagen met een geur of met een geluid. U kunt de muizen prima op een diervriendelijke . Vanmiddag heb ik fijn met een klant gepraat over poep. Laat muizen bestrijden of weren door Traas Ongediertebestrijding! Hoe muizen te verjagen ? Bij lawaai achter wanden of boven plafonds kunnen we naast spitsmuizen , ook te maken hebben met huismuizen of ratten.


Een spitsmuis is geen knaagdier maar valt onder de orde van insecteneters. De meest voorkomende spitsmuissoort die wij aantreffen is de huisspitsmuis. Crocidura russula Hermann).


De Spitsmuis houdt van . Verjagen van muizen - Informatiepunt Ongedierte Nederland helpt! Gratis advies, tips en offerte aanvragen. Ook is er een bedrijf geweest.

Ze heeft veel afgezien door de stank kreeg er hoofpijn van. Alleen tijdens het paren komen spitsmuizen bij elkaar en zelfs deze korte ontmoeting in de lente of de zomer gaat er niet erg vriendelijk aan toe. Het vrouwtje slaat de avances van het mannetje meerdere keren af voordat ze zich gewonnen geeft, en na het paren verjaagt ze hem voorgoed. Het drachtige vrouwtje holt een . De meeste soorten muizen ( spitsmuizen , bosmuizen, aardmuizen, veldmuizen etc.) slapen buiten in.


Muizen in huis bestrijden: vangen, verjagen of doden! Als je katten in huis haalt die er een sport van maken muizen te verjagen , zal een muis liever bij de buren gaan bivakkeren dan bij jou. Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken.


Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. Veldspitsmuis 4bij 300. Uit de familie van de spitsmuis mag alleen de huisspitsmuis in gebouwen en op erven bestreden worden, maar niet met gif.


De spitsmuis is geen knaagdier en is net als de bosmuis beschermd. Ze zijn herkenbaar aan de grotere uitwerpselen en maken schrille, hoge geluiden. Heeft u last van muizen? Bestrijden is dan de enige optie.


Vind bij Muizen Verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.