donderdag 18 februari 2016

Beestjes in huis

Onze lokale bestrijders helpen u graag met ongediertebestrijding of preventie. Bel of mail ons vandaag nog! Veel kleine zwarte beestjes in huis zijn onschadelijk en doen weinig kwaad. Wat wel een vervelend insect is, is de bedwants.


De bedwants zullen we in dit artikel behandelen. Bij het Kenniscentrum Dierplagen (KAD), en tijdens de INSECTENexperience kun je ze laten determineren.

Onderstaand de Top van meest ingezonden insecten die in . Ben jij een schoonmaakfreak en is het huis van een ander altijd smeriger? Onderzoek wijst uit dat er gemiddel hou je vast. En of je elke dag je poetslap erbij pakt of niet, maakt helemaal niets uit. Heb je beestjes in huis ? Zilvervisjes houden van een warme en vochtige omgeving.


Papiervisjes kunnen ook in een iets drogere omgeving overleven. Je maakt het de beestjes moeilijk door je huis goed te ventileren: daarmee zorg je dat het huis niet te vochtig wordt. Maak kieren en naden dicht met kit.

Zo kunnen de visjes zich niet door het huis. Lees hier meer over de soorten ongedierte in huis welke regelmatig voorkomen. Van muizen, ratten en zilvervisjes tot onbekende beestjes die nader verklaard worden via deze pagina. Lees aandachtig de maatregelen die getroffen kunnen worden. Kruipende insecten herkennen.


Hieronder vindt u eerst het rijtje met kruipende insecten die over het algemeen direct herkend worden. Daarna komen de veelal onherkenbare insecten aan bod die regelmatig in huis aangetroffen worden. Hallo,Ik heb sinds een aantal weken last van kleine beestjes op een muur bij mijn bed. Kan iemand mij vertellen wat dit voor beestjes zijn, hoe ik eraan kom en vooral, hoe ik er weer van af kom?


En is er iets aan te doen? Spinnen, luizen, muggen en kevers, een gemiddelde woning heeft er wel meer dan 100! En mocht u denken dat het in een nette woning beter is, niets is minder waar. Het maakt namelijk niet uit hoe schoon uw huis , overal zitten beestjes.


Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek. De stofluizen of houtluizen (Psocoptera) vormen een orde van insecten. In alle uithoeken van je huis wemelt het van het ongedierte. Amerikaanse wetenschappers hebben huizen in North-Carolina doorzocht om erachter te komen met wie we allemaal samenwonen.


Ze vonden gemiddeld meer dan 1soorten ongedierte in ieder huis. Deze kleine beestjes vermaken zich opperbest in onze .

En die pakken enz niet te lang bewaren of er niet te veel van in huis halen. Beestjes zijn verder niet schadelijk voor jou of de dieren, alleen heel vervelend want ze zitten dus overal ook op mijn kamer, terwijl daar nooit wat te . Het hebben van ongedierte of beestjes in huis is niet fijn. Ze krioelen daar waar u het liever niet wilt hebben. Welke beestjes komen zoal voor en wat te doen? Na onze zoektocht naar beestjes in het huis (in het boek Bezige beestjes in huis ) gaan we buiten wat rondneuzen.


Al snel zul je ontdekken dat een tuin een paradijs is voor allerlei dieren. Mylène vindt beestjes in haar huis en gaat uitzoeken welke diertjes het zijn en wat ze in haar huis doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.