donderdag 25 februari 2016

Terrasstoel costa

In nette staat verkerende terrasstoel van goede kwaliteit. Stapelbare terrasstoel met armleuningen volledig gemaakt uit kunststof. De terrasstoel is volledig gemaakt uit kunststof en is waterbestendig en zonlicht resisten. Het vlechtwerk heeft een ijzeren kern tegen doorzakken. Deze tuinstoel is voorzien van UV-filter en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Aluminium terrasstoel frame met een rotan look.

Dark Duotone wicker vlechtwerk dat uitermate goed geschikt is voor horecameubilair op terrassen vanwege de gezellige uitstraling. Dit is een hoog stapelbare terrasstoel met een lange levensduur, speciaal goed geschikt als meubilair op een horeca . Deze laat tevens een beschermlaag achter die het intrekken van nieuwe vervuiling voorkomt. Bestel COSTA STOEL DARK LEATHER LOOK FLAT uit Terasmeubilair voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel.


Deze loungestoel is de ultieme relaxstoel. Ideaal om lekker in de zon te chillen of om lekker even te ontspannen. De volledige loungestoel Relax is gemaakt van kunststof wat voor optimaal comfort zorgt.


Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, grijs en oranje. Vergelijk meer Stoelen aanbiedingen op Beste.

This Pin was discovered by Lien Van Esch. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. De stoel heeft de eigenschappen die de horeca van een terras stoel verwacht.


Betaalbaar, stapelbaar, hoogwaardige kwaliteit en een comfortabele zit. De stoel wordt geleverd in zeven verschillende kleuren en is onderdeel van een serie stoelen bestaande . Deze comfortabele tuinstoel heeft een aluminium frame en een textileen zitting. Deze terrasstoel is van het merk Le Sud en is uitgevoerd in trendy mat grijs. Gewicht exclusief verpakking (gr), 556.


Zitdiepte stoel (cm), 43. Zithoogte stoel (cm), 45. Zitbreedte stoel (cm), 50. Hoogte rugleuning ( cm), 115. Materiaal zitting, Textileen.


Neem contact met ons op voor de nog vrije periodes in december, januari, februari en maart. Kannet terrasstoel natural - aluminium. Baja silver terrasstoel mocca flat - sil. Modus terrasstoel white wash flat weavin.


Palmera Super armstoel Constitute.

Saint Tropez armstoel Constitute. Platero armstoel Constitute. Ara 3SC stapelbare stoel Constitute. Costa stoel dark leather look flat. Ara 3AC stapelbare armstoel Constitute.


Alle terrasstoelen zijn van een zeer goede horecakwaliteit en gaan jarenlang mee. Tevens kunt u uw terras compleet inruilen waardoor wij de prijzen nog scherper kunnen maken. Philippe Starck ontwierp voor onder andere Flos, Magis en Kartell. Terrasstoel Baja grijs en castana €200.


Dankzij zijn unieke vormgeving zijn veel van zijn meubels internationaal bekend. De ArĂ  lamp ontworpen voor Flos en de Louis Ghost stoel voor Kartell zijn absolute design toppers. No stoel voor Kartell is uitgegroeid tot een klassieker. Onder afdak gestaan, overdekt, in open tuinhuis.


Hoe levensecht zijn haar personages?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.