woensdag 24 februari 2016

Stankafsluiter wasmachine

Als jouw wasmachine het water afpompt, duwt het weggepompte water de lucht die in die afvoerbuis voor zich uit, richting de grote rioolbuis. Het zou kunnen dat jouw deel in huis, constant vacuum wordt getrokken zodat je chiffon niet meer onder water staat, deze werkt namelijk als een stank afsluiter. Moet daar een zwanehals tussen? Of kan ik de ruimte tussen afvoerslang en afvoerbuis op een andere manier dichtmaken?


Het ruikt nu namelijk een.

Ik heb bij de wasmachineplek een afvoer waar de slang in gaat en een afvoer aan de bak die er onder staat om bij problemen overstromingswater af te voeren. Die olie ruikt lekker en blijft op het water van de stankafsluiter drijven zodat dat niet kan verdampen. Een laatste oorzaak kan liggen bij de wasmachine.


Dit is eenvoudig te voorkomen door . De onaangename geur verspreidt zich door het huis als het waterslot of de stankafsluiter van het riool niet meer werken en bijvoorbeeld zijn opgedroogd. Een stankafsluiter zorgt er namelijk voor dat er geen rioollucht uit het toilet opstijgt. Dit slot is in het toilet geïntegreerd. Meestal lijkt de stankafsluiter van het riool op een .

Een beluchter opent bij onderdruk in de afvoer en sluit weer als die. Een bekende toepassing van een waterslot is de stankafsluiter in het toilet ( watercloset of wc), die ervoor zorgt dat er geen rioollucht uit het toilet opstijgt. Bij wastafels, spoelbakken, ligbaden, wasmachine - en vaatwasmachineafvoeren en doucheputjes wordt van PVC of verchroomd messing een zwanenhals of een. De afvoeren in je badkamer zijn voorzien van een stankafsluiter waar altijd een beetje water in blijft staan.


Normaal wordt dat water weer bijgevuld als je je wastafel of. De wasmachine pompt het water weg, maar trekt zo ook de afvoer van je doucheputje leeg. De eenvoudigste oplossing de afvoer van de . Een syphon is altijd nodig als je tenminste geen rioollucht in je huis wilt krijgen, de syphon functioneert namelijk als stankafsluiter , als een afvoer . Deze is voor een wastafel, i. Vind de beste selectie stankafsluiter wasmachine fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit stankafsluiter wasmachine voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dan wil je het liefst NIET de badkamer in :) Gek genoeg ruikt de wasmachine niet vies als hij uit staat en de schone was stinkt ook niet.


Het is echt alleen tijdens het wassen. Anders ontstaat er een vacuüm als het water wegloopt, waardoor ook de stankafsluiters van de sifons leeg getrokken worden. Dat levert onfrisse luchtjes op. Voor wastafels wordt ook wel 32mm. Lijm een PVC zwanenhals in de afvoerpijp voor de wasmachine.


Het wordt vaak verward met een stankafsluiter , maar een stankafsluiter is uw sifon of de zwanenhals.

Zwanenhalsvormige onderdelen zorgen voor een permanente aanwezigheid van water, waardoor en geen lucht vanuit de riolering kan komen. Bent u op zoek naar een specialist die de terugslagklep voor u kan installeren . Welke installateur kent niet. De HepvO stankafsluiter kan zowel verticaal als horizontaal. Een (vaat-) wasmachine kan worden aangesloten met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.