vrijdag 19 februari 2016

Houtluizen bestrijding

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van het . Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie. Een oppervlaktebehandeling heeft alleen effect wanneer houtwerk onbehandeld is.


Houtworm bestrijden kan op twee manieren.

Om het houtworm bestrijdingsmiddel goed in het . Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes. Heeft u last van houtworm? Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm. De houtworm is de larve van de houtkever.


Die legt eitjes op onbehandeld hout.

De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof. En hoe bestrijd je houtworm?


Onze medewerkers zijn gecertificeerd en kunnen de houtworm bestrijden onder veilige omstandigheden. Onze materialen en methodes zijn getoetst aan hoge veiligheidsnormen en . De stofluizen of houtluizen (Psocoptera) vormen een orde van insecten. Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder! In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Hier vindt u informatie over de houtworm, boktor en olm.


Een aantasting door houtwormen kan worden voorkomen door het hout te behandelen met verf, was of beits. Wat is de beste behandeling en bestrijding tegen houtwormen? Welk bestrijdingsmiddel gebruik je hebt best om houtwormen te verdelgen?


Kan je makkelijk houtworm verwijderen uit meubels, parket, laminaat en zolder? Als de houtwormen pas ontdekt worden na vele jaren is het noodzakelijk een goed indringend bestrijdingsmiddel te gebruiken zoals Borocare. Het blijft lange tijd aanwezig en actief in het hout. Het bestrijdingsmiddel is een gif voor de .

Je herkent houtworm aan de ronde gaatjes in het hout. Met een speciaal product kan je houtworm bestrijden zodat het hout volledig herstelt en weer zijn originele kracht uitstraalt. Zo voorkom je dat de houtworm zich verspreidt. Als je hout koopt, controleer het dan op aantasting door houtwormen.


Let vooral op hout dat langere tijd in een vochtige ruimte heeft gelegen. Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen. Die zijn te herkennen aan een toelatingsnummer van het Ctgb. Het is belangrijk de symptomen te herkennen van de schadelijke houtborende insecten en hun houtwormen in uw houtwerk binnenshuis en uw hout direct te behandelen.


De vraag van Maaike Hemmes uit Bloemendaal: Wat kan ik doen tegen houtwormen in mijn kast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.