maandag 29 februari 2016

Lounge cinema houten

De zalen zijn sfeervol ingericht: ruime comfortabele fauteuils met tafeltje en een soft brandend schemerlampje. Servicebioscoop CineLounge. Alle films, tijden en tickets in CineLounge.


Films, aanvangstijden, informatie. Houten , The Netherlands.

The service is outstanding, specially when you get the drink compliment ticket. Eten en drinken bestellen tijdens de film, heel gemakkelijk en niet echt storend. Ook goede, comfortabele stoelen met veel beenruimte.


Beddenbios in het Limburgse Panningen. Geschreven door redactie. Dat zegt een woordvoerder van bioscoop Cinelounge tegen RTV Utrecht.


Altijd grijs en vol huilende mensen: dat is hoe de wereld eruit zou zien als er geen films gemaakt zouden worden.

Gelukkig wordt dit verdrietige scenario geen werkelijkhei want het barst van de filmische producties. In vier vestigingen, Cinema Roma, CineLounge , Take Ten en Cinema Gold is het mogelijk om het bioscoopbezoek uit te breiden met een bezoek aan de Club Lounge. In de exclusieve lounge met ontspannende loungebanken en fauteuils staat de bediening ook voorafgaand en na afloop van de film klaar. Reviews Vorige week naar Spider-Man geweest in 3D.


Bril was vies en viel niet schoon. Restaurant Het Rond bezoeken? This beautiful cinema has a perfect location next to the train station and there is plenty of parking nearby. Online booking is also very easy. Once in the cinema you can enjoy the many space, good seats and service at you to the Chair.


CineLounge heeft vier gezellige, overzichtelijke zalen met accent op luxe en comfort. Ruime comfortabele fauteuils aan een tafeltje met een schemerlampje. Met één druk op de knop roept men tijdens de film de bediening die graag allerlei hapjes en drankjes serveert.


Upgraden is mogelijk met Club . Direct online reserveren mogelijk. Luxe bioscoop met comfortabele fauteuils en zitjes.

Iedere zitplaats heeft een tafeltje met gedimd schemerlampje. Bediening van hapjes en drankjes aan tafel waardoor een avondje bioscoop een echt avondje uit wordt! Naast het uitgebreide filmaanbod kan deze locatie ook gebruikt worden . Love Seat Arrangement B. I am currently working on restoring some old cinema seats I brought for a bargain - for the Lounge and for my bedroom.


Folding ChairVintage Style . Bioscoopagenda CineLounge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.