vrijdag 26 februari 2016

Modern tuinhuis plat dak

Bent u op zoek naar een modern tuinhuis met plat dak in verschillende stijlen of maten. Leverbaar in zowel vuren- als cederhout. Bekijk direct ons aanbod! Onze tuinhuisjes hebben een klein afschot in het dak zodat water niet op het dak kan blijven staan.


Standaard is een tuinhuis plat dak uitgevoerd in noord europees vuren hout onder druk . U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut of tuinhuis met plat dak.

Blokhutten en tuinhuizen met plat dak kunnen modern zijn maar ook traditioneel. De deuren bepalen de uitstraling. Zoekt u een moderne blokhut met plat dak ? Kiest u voor moderne deuren dan . Onze blokhutten met plat dak zijn ideaal voor plekken waarbij het belangrijk is dat er zoveel mogelijk van het uitzicht bewaard blijft.


Ook zijn ze bijvoorbeeld. Een blokhut met plat dak kopen doet u bij Blokhuttengoedkoop. Mooie moderne tuinhuizen met plat dak vindt u bij Chalet Center.

Ontdek ons aanbod moderne tuinhuizen online of bezoek snel een van onze shops. Houten tuinhuisjes met een plat dak hebben een moderne uitstraling en passen in iedere tuin. Koop vandaag nog uw compleet houten tuinhuis met plat dak bij De Blokhut! Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.


Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Tevens is een tuinhuis met overkapping met plat dak doorgaans vergunningsvrij . Met de keuze uit diverse afmetingen, houtdiktes, ramen en deuren stelt u zelf uw eigen blokhut met plat dak samen. De blokhut of tuinhuis maken wij in onze eigen blokhutten fabriek in Emmen. Het platte dak geeft een modern uiterlijk aan uw tuin.


Door middel van een dak doorvoer kan het water afgevoerd worden. De Douglasvision buitenverblijven in platdak uitvoe… € 3. Meeuwen-Gruitrode Gruitrode . U bent hier Producten - Blokhuizen plat dak. Met massief houten plat dak en aanbouw. Een modern tuinhuis - de perfecte plek om in een stijlvolle.


Modern tuinhuis op maatwerk met een grote overkapping.

Tuinhuis met platdak 300cm x 350cm , modern design tuinhuis met luifel 300cm x300cm. Vind tuinhuis plat dak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een groot assortiment aan tuinhuizen te koop vind je op Tuinhuisstore.


We hebben zowel klassieke tuinhuizen , moderne tuinhuizen met plat dak en cottage tuinhuizen in ons virtueel winkelrek staan! Wij hebben dus bijna alles .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.