vrijdag 19 februari 2016

Dirk van genderen nieuwsbrief

Wilt u zich op de nieuwsbrief abonneren, dan kunt u HIER klikken. Heeft u uw mailadres ingevuld . Hartelijk welkom op deze site. U hebt de mogelijkheid te reageren op de commentaren.


Maximaal 3woorden en maximaal één keer per commentaar.

Verwijzingen naar andere websites . Columnist, publicist, spreker. Archief voor de categorie Nieuwsbrief. Er zijn tekenen dat het Noord-Koreaanse systeem op instorten staat. Er worden Bijbels het land binnen gesmokkeld.


De oplossing is niet dat Trump het land . Wat een schok was het om afgelopen zondag om te vernemen dat in The First Baptist Church in Sunderland Sprinks, Texas, kerkgangers waren doodgeschoten door Devin Kelley.

Het gebeurde een dag na . Toen ik deze week even bij de buren was en weer terugliep naar huis, zag ik een egeltje vastzitten in het net dat daar over de moestuin hangt om de groenteplanten te beschermen tegen vogels, katten en hazen. Gelukkig lukte het mij om het . En iedereen die naar de Heere Jezus toe gaat, zal Hij liefdevol ontvangen. Wij letten op de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten . Dirk van Genderen waarschuwt voor christelijk extremisme. Goed Nieuws, ter bemoediging. Zo op het oog mankeert hij niets.


Eerder was hij eindredacteur van Visie, het programmablad van de EO. Bezoek zijn website via de link onderaan dit . Hij probeert vanuit Gods Woord perspectief te geven op de tijd waarin we leven, met name ook met het oog op Israël en het Joodse volk. Een verpleeghuis in het Zwitserse Neuchatel is op . Staat de Bijbel de koopzondag toe?


Serie: Open dagen Pillar of Fire. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Voor allerlei activiteiten in christelijk Nederland is het fijn dat het vandaag minder warm is, zoals bij de EO-Jongerendag in Arnhem, de Israel. Gebedsconferentie van Pillar of Fire in Den Haag en de cursus Bijbelverklarende prediking in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.