woensdag 24 februari 2016

Boomverzorging drenthe

De naam zegt het al, wij komen uit Drenthe en delen samen de passie voor boomverzorging. Wij zijn Ranal Kregel en Alfred van Halderen en werken al jaren samen als boomverzorgers. Bomen vellen en rooien is ons vak.


Daarnaast houden wij ons ook graag bezig met het rooien van tuinen. Het weghalen van bomen, struiken en planten is voor ons geen enkel probleem.

We zorgen dat alles netjes wordt . Boomverzorging in Provincie Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en het verwijderen van bomen. Onze boomverzorgers uit Drenthe schakel je in voor het onderhoud aan je bomen, het bomen kappen of rooien, het . Inmiddels al goed getest en erg veel tevreden klanten en ook buren, gezien het lage geluidsniveau. Op de foto ziet u de zaag in actie op de.


Geen categorie Verder lezen . Wij zijn een professioneel, kleinschalig boomverzorgingsbedrijf, gevestigd in Drenthe.

Onze ervaring is gebaseerd op meer dan jaar bomenwerk. Kijk eens rond op onze site om te zien wat wij zoal kunnen en hoe we dat aanpakken. Kunnen wij u van dienst zijn bij het rooien, snoeien, vellen van bomen en struiken, of heeft u andere.


Wij werken voor bedrijven, (semi) overheden en particulieren. Ons werkgebied betreft voornamelijk de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor grotere projecten werken . De boomverzorger van Groningen en Drenthe. Hoogeveen boomverzorging. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema kan voor u de totale boomverzorging uitvoeren.


Of het nu gaat om snoeien van bomen en struiken, uitdunnen van bospercelen, onderhoudssnoei, boomveiligheidscontroles, bomen kappen of vellen, onderhouden van monumentale bomen of boomstronken weg . Boomservice Nederland werkt landelijk voor overheden en particulieren. Zoekt u een boomspecialist in Drenthe ? We nemen de zorg voor uw bomen uit handen. Nieuws update : onze website is klaar! En wilt u dat we alles doen van.


Met jarenlange ervaring op het gebied van boomverzorging zijn wij een betrouwbaar partner om uw boomwensen uit te voeren.

De nieuwe website van Van der Leur boomverzorging zit in de lucht! Van vel- en zaagwiggen, kapmessen, handsikkels tot de motorzaag en hoogsnoeier. Wij leveren tuinmachines voor hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven, gemeenten en particulieren.


ASSEN - Een boomverzorger uit Balloo heeft vanmorgen de rode kater Chef uit een boom in het Asser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.