maandag 22 februari 2016

Dolfijn hoogeveen openingstijden

Algemene openingstijden. Baden openingstijden en gewijzigde openingstijden. Voorjaars-mei-herfst- kerst vakantie. Voor het wedstrijdbad kunnen er gewijzigde openingstijden zijn. Zwembad De Dolfijn is een gezellig en knus zwembad .

Kijk voor afwijkende tijden en data bij gewijzigde openingstijden ! Beperkt betekent dat een deel van het bad in gebruik is. Gewijzigde openingstijden. Voor de verschillende baden gelden afwijkende openingstijden. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.


Bekijk alle openingstijden. Ben je niet ouder dan jaar en heb je. Hier vindt u de openingstijden van het recreatiebad.

Watersporten in De Dolfijn in voorjaarsvakantie. HOOGEVEEN – In verband met werkzaamheden is het instructiebad van zwembad De Dolfijn in Hoogeveen gesloten tot en met zondag juli. De openingstijden van het zwembad zijn tot en met augustus ook aangepast vanwege de zomervakantie. Er is ook speciaal bad voor peuters. Openingstijden recreatie -bad.


Voor de openingstijden van het wedstrijd-bad en instructie-ba bezoek je de . Regelmatige bezoeker: ja. Ik was in gezelschap met: overige. Positieve ervaring: Temperatuur goed.


Een klassiek binnenbad waar alles kan, banen zwemmen voor de conditie, recreatie, aerobic, les nemen. Alles is hier prima georganiseerd zonder poespas. Vind op deze pagina het adres, de contactgegegvens en de openingstijden van Randstad in Hoogeveen.


Met de zwembadkaart die je bij aankomst in de welkomstmap hebt ontvangen, heb je gratis toegang tot het overdekte zwembad in Hoogeveen (Bentincksdijk ). Recreatiekantoor: via de receptie openingstijden. Daar kun je terecht voor o. Vind adressen, telefoonnummers en openingstijden van OTAK winkels in Hoogeveen.

Blijf op de hoogte met Tiendeo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.