vrijdag 26 februari 2016

De leeuwenkuil deventer

Leeuwenkuil ontslaat groot deel medewerkers. De meeste docenten komen terug als zelfstandige. Met het ontslag wijzigt het kunstencentrum ook zijn koers en krijgt het een nieuwe naam. Kunstcircuit Deventer is een netwerkorganisatie en kenniscentrum in en voor Deventer.


Ze werkt als verbinder en intermediair samen met culturele organisaties. Binnen de organisatie zijn 3 .

Wil jij een boek, verhaal of gedicht schrijven? Of zoek je een uitgever? Op Schrijven Online vind je tips, oefeningen en blogs.


En heel veel informatie over uitgevers en self-publishing platforms. Op zondag oktober geniet je van een middag vol theater, films, workshops en maak je kennis . Diverse ensembles waaronder vioolensembles. Zang met pianobegeleiding.


Unplugged met lichte muziek.

Tot slot een compositie die gezamenlijk door zoveel mogelijk deelnemers gespeeld zal gaan worden. Op november zijn de stukken voor een groot deel te zien in de Schouwburg en tijdens de modeshow. Op deze Goede Vrijdag heeft het KunstcafĂ© het thema “Passie in de kunst” meegekregen. Op vier woensdagen tussen . Vanaf september kan men zich inschrijven en bij voldoende . Wiebren) Buma per september wordt benoemd tot directeur-bestuurder.


De Deventer Dagsocieteit is vooralsnog gesloten. Om het kunstencentrum gezond te houden moet er worden gereorganiseerd. Landelijke ontwikkelingen en gemeentelijke bezuinigingen hebben de aanzet gegeven voor de nieuwe structuur. Ad interim directeur Otto Berg heeft al eerder met het . De exacte data zijn nog niet beken er zijn nog een paar aanmeldingen nodig.


SV Schalkhaar stopt samenwerking . De korte kerstlampion workshop richt zich vooral op beginners en geeft een leuke en makkelijke introductie voor 3D printen en ontwerpen. Organisatie: Stadsarchief Deventer. Er worden records opgehaald. De leeuwenkuil is het centrum voor de kunsten te Deventer.


Alle bijdragen weergeven.

Vergelijkbare bedrijven. Vlakbij het station is het Cultureel Centrum. Of het nou gaat om dans, muziek, theater of beeldende kunsten, het is er allemaal en in vele varianten. Soms denk ik wel eens dat er te veel is om uit te kiezen.


Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Het aanbod is gigantisch. De leukste creatieve cursussen voor kinderen!


Van hobo leren spelen tot breakdance en van filosoferen tot peutertheater! Door het verwijderen van wanden en het toevoegen van een lichte vloer, heldere kleuren, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.