vrijdag 26 februari 2016

Van rheenen sport zwemmen

Mede daarom hebben wij een nieuwe locatie opgericht met talloze moderne faciliteiten. Voor sport en conditie kunt u nu ook terecht bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere. Zwemles volgen, trainen met Aqua Fitness of vrij zwemmen in een allergievrij zwembad? Onze sportschool in Almere biedt het perfecte trainingsprogramma voor iedere zwemmer, en de zwembaden hebben de meest uitgebreide sportieve faciliteiten van de regio.


Leren zwemmen in het beste zwembad van Almere? Het Fanny Blankers-Koen Sportpark beschikt over een modern zwembad dat is voorzien van alle faciliteiten die u zich kunt wensen.

Het water heeft een temperatuur van graden en is behandeld via zoutelektrolyse, waardoor het . Bekijk hier de tarieven voor onze zwemlessen en banenzwemmen. Van zwemdiploma tot privĂ©les. Wilt u sportief zwemmen in het beste aquasport zwembad van Almere? Zwemmen zit de Nederlanders in het bloed en is onmisbaar in ons waterrijke land.


Een zwemdiploma is daarom essentieel voor een kind dat opgroeit. Zo leren ze zich thuis te voelen in het water en weten ze hoe ze veilig moeten zwemmen. Ook voor de veiligheid zijn zij getraind in EHBO en gebruik van AED.


Wil je meer informatie of inschrijven?

Neem dan contact met ons op via. Sporten bij de meest uitgebreide sportschool van Almere? Bekijk het lesrooster van locatie Fanny Blankers-Koen Sportpark. Optisport betalen de ouders € 29. Aquayara betalen de ouders € 30.


Activio spinning op zaterdag is een echte aanrader! U heeft bij ons immers op beide locaties van onze sportschool in Almere een zwembad tot uw beschikking, waar een zeer volledig programma van trainingen, lessen en vrij banen zwemmen wordt aangeboden. Bovendien zijn de baden dankzij onze speciale . Yeahhh Amy heeft haar C diploma!


Deze sportschool profileert zich als een sportschool waarin je in een relaxte rustige omgeving op je gemak kan gaan sporten. Door het grote aanbod aan verschillende uitstekende apparaten en materialen . Rheenen Sport betalen de ouders € 55. Onze filosofie is dat we onze klanten een zo volledig mogelijke sportervaring willen bieden. Een uitdagende zwemtraining waarbij alles omtrent wedstrijd zwemmen geoefend wordt.


Vanaf aanstaande woensdag start er een nieuwe les voor kinderen met minimaal het C. Stuur een e- mail Ga naar de website . Hieronder ziet u in welke zwembaden zij zwemles geven. Hoe kies ik een zwemles ?

Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je kind zwemveilig wordt? Voorafgaand aan de zwemles zijn er in het zwembad al diverse mogelijkheden voor kinderen van nul tot vier jaar. Vervolgens is zwemles natuurlijk het belangrijkste medicijn tegen verdrinking. Maar hoe kies ik een zwemles ? Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden.


Het is eigenlijk niets minder dan zo hard mogelijk zwemmen. Het zwembad aan de Marathonlaan in het Fanny Blankers Koen Sportpark kreeg de prijs uit handen van burgemeester Annemarie Jorritsma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.