vrijdag 26 februari 2016

Ons weitje koudekerke

Inmiddels is onze minicamping uitgebreid tot plaatsen en gemoderniseerd tot een minicamping van deze tijd. De camping bestaat uit drie veldjes, een modern sanitair gebouw en MIVA- unit en een groot. In de maand juni: dagen kamperen = dagen betalen! Deze actie geldt niet voor huur van chalet of stacaravan).


Wilt u gegarandeerd zijn van een plekje op onze leuke camping?

Dan is reserveren mogelijk vanaf januari a. Wij zien uw reservering graag tegemoet! Wees dan goed voorbereid! Camperplaats Koudekerke. Dit garandeert dat u hier rustig kunt kamperen. Vanaf Koudekerke richting Zoutelande na ca.


Dishoek na 5m camping links.

Francke Strandweg Koudekerke tel. Minicamping Ons Weitje is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet. Map DataImage may be subject to copyright. AddThis Sharing Buttons.


De natuur, de sfeer, de fantastische avonturen voor de kinderen en de oorverdovende rust als ze eindelijk op bed liggen. We ontdekten deze camping een jaar of vier geleden en hoewel we . Voor het gebruik van de douche betaalt U €50. Onze minicamping is centraal gelegen op het eiland Walcheren. Vlakbij de prachtige boulevard van Vlissingen, waar de schepen vlak langs de kust varen, en natuurlijk vlakbij het stran waar u lekker uit kunt waaien of gewoon lekker kunt zonnen en zwemmen. Wat hebben wij te bieden: Een nieuw sanitair gebouw met 4 . Wil je genieten van rust en ruimte dan ben je hier op de juiste plaats.


Wil je lekker fietsen, wandelen of skeeleren, ook dan ben je hier op het juiste adres, want er liggen hier vele fiets-, wandel- en skeeler-paden. Voor deze plek hebben wij geen informatie beschikbaar. Neem dan contact met ons op.


Vlak bij het stran de duinen en het bos.

Bent u eigenaar van deze plek? Laat de wind wapperen door je haren, voel het zout van de zee op je huid. Laat je hond genieten van de vrijheid op het strand of in het bos. Er zijn schitterende fietsroutes die met de hulp van het knooppuntensysteem .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.