donderdag 18 februari 2016

Bijzondere tuinhuisjes

Maatwerk blokhut van de Bever. Finse blokhutten of Finse kota. Op zoek naar een bijzonder of afwijkend design voor uw tuinhuis ? Van de Munckhof maakt het voor u op maat!


Tuinhuizen uit Scandinavië.

Wanneer je gewoon op zoek bent naar een praktische invulling voor in de achtertuin dan is een simpel huisje voldoende. Hier zien we daar een goed voorbeeld van. Wel interessant is dat ze ook dit simpele huisje . U kunt de Nederlandse rivieren in Nederland aan boord van deze exclusieve blokhut-boot van dichtbij ervaren. Naast deze bijzondere gebruiksmogelijkheid zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken, waarvoor u een tuinhuis of blokhut van Lugarde kunt gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Wilt u graag een blokhut met luifel? U kunt er dan ook voor kiezen om de luifel aan één of meerdere kanten af te dichten met een zijwand voor meer beschutting.

Zo zit u altijd beschermd tegen wind en regen en blijft het lang aangenaam warm onder uw luifel. Heeft u bijzondere wensen? Wij leveren ook blokhutten op maat. GRONINGEN - Volgens architectuurliefhebbers is het een van de mooiste gebouwen van Nederland: een tuinhuisje in volkstuinencomplex Tuinwijck in de stad Groningen.


Bijzondere , eigenzinnige en geheel naar eigen ontwerp en smaak maakt Bert Lambers tuinhuisjes op maat. Isolatie gebeurt met ecologische vlaswol. Feniks toont bijzonder tuinhuis op Beeckestijn. Wonen in de tuin is één van de trends die worden getoond op Bijzonder Beeckestijn.


Een unieke sfeer, stijl en kwaliteit, op het gebied van tuinhuizen. Natuurlijk leveren wij standaard modellen, maar in veel gevallen gaat de voorkeur uit naar een tuinhuis , veranda. Metalen huisjes worden vaak als schuurtjes gebruikt. Geen wonder want ze zijn robuust en praktisch.


Ze gaan vaak bijzonder lang mee, zijn weerbestendig en onderhoudsvrij. Het is alleen nodig om na een paar jaar de deurrollers te smeren. De eenvoudige opbouw op een stabiel frame maakt een . Met een natuurkunde bul op zak, maar zonder ervaring als architect, ging Caspar de uitdaging aan om zelf een bijzonder tuinhuis te ontwerpen.


Op het eerste gezicht lijkt dit mooie tuinhuis alleen een mooi tuinhuis.

Niets is echter minder waar. Vanbinnen bevindt zich een volledige relax ruimte, met onder andere een volledige badkamer, berging en sauna. Zelfs het internet ontbreekt niet in dit bijzondere luxe tuinhuis.


Dit tuinhuis is volledig . Vind de beste ontwerpers, architecten en bouwprofessionals om jouw interieurdroom, tuinhuis , exterieur of (ver)bouwplannen vorm te geven. Een bijzondere veranda of eigenzinnige buitenkeuken? De medewerkers van de Bleeslat hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van buitenverblijven in allerlei vormen en maten. Er wordt uitsluitend gewerkt met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.