donderdag 25 februari 2016

Zwembad de hoorn alphen aan den rijn

INSCHRIJVEN VOOR ZWEMLES? Ga direct naar de prijslijst. Het gemeentelijke thema Nieuw en Anders gaat vooral om samenwerken met andere, liefst maatschappelijke, organisaties. Dit uitgangspunt blijkt tot mooie resultaten te leiden.


Dat zegt Remco Pielstroom, directeur van De Thermen B. Voor ieder is er iets te vinden!

Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad! De meest volledige site met ruim 66.


Kind klem in toegangspoort zwembad De Hoorn Alphen. Een kind zat vanavond klem in het toegangspoortje bij de ingang van zwembad De Hoorn in Alphen. In de zwembaden De Hoorn en AquaRijn worden workshops gegeven waarbij de deelnemers aan de hand van voorbeelden kerststukjes kunnen maken. Toegankelijk voor rolstoelen Niet toegankelijk voor blinden en slechtzienden.


Exclusief entreekaartje.

U betaalt de ritprijs aan de chauffeur met uw pinpas. Aanmelden: Wij zijn op werkdagen tussen 09. Hotelgasten van Avifauna krijgen korting op het naastgelegen zwembad de Hoorn.


Vitaal activiteiten (hart in beweging, meer bewegen voor ouderen, therapiezwemmen, G-zwemmen, zwemmen voor zwangeren, Hart in Beweging), babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemlessen voor kinderen en volwassenen). Dat meldt mediapartner Studio Alphen. Het tumult zou zijn ontstaan nadat een groepje jongeren het zwembad niet in mocht. De Hondenplons wordt begeleid door de Alphense Dierenambulance.


Alphen aan den Rijn is een plaats in de gelijknamige gemeente Alphen aan den Rijn. Dierenwinkel Pets Place heeft een leuke goodiebag gemaakt voor elke hond en als klap op de vuurpijl is de opbrengst van de . Het evenement vindt plaats op zondag. Daarbij komt ook regelmatig zwemmen als bewegingsonderwijs aan bod”, vertelt Pielstroom. We richten ons op veel verschillende doelgroepen.


Alle zwemlessen gaan gewoon door. Groepslessen vervallen in de middaguren. De Alphense Reddingsbrigade verzorgt op maandag een dagprogramma van.


Junior toezichthouder kost 150 . Like onze FB en blijf op de hoogte.

Luchtfoto van het Zwembad De Hoorn. Is een stichting die zich ten doel stelt aan lichamelijk gehandicapten de gelegenheid te geven deel te nemen aan Recreatieve En Sportieve Activiteiten. Zwemmen: elke zondagmorgen van 9. Vrijwilliger van zwembad De Hoorn aangevallen, directie doet aangifte. Fotograaf: Jeron Groeneveld.


Wedstrijdba recreatiebad en instructiebad. Al lukt het ons maar om één van de twee laagdrempelig te houden,” zegt Gerard Harmes. ZWEMBAD DE HOORN Glijden, duiker, spelen én zwembad tijdens jouw verjaardagsfeestje?


Dat kan bij Zwembad de Hoorn. Aquarijn is van begin af aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.