vrijdag 26 februari 2016

Veenendaal zwembad

Om te zorgen dat al onze gasten op een optimale wijze gebruik kunnen maken van de beschikbare faciliteiten, hebben we huisregels zwembad de vallei (PDF, 5mB) opgesteld. Hier staan onze Algemene Voorwaarden. Dit is beide mogelijk, zowel in de ochtend als in de avond. Wilt u banenzwemmen, aan uw conditie werken, gezinszwemmen of lekker ontspannen zwemmen?


Het sportcafé is een gezellige multifunctionele ruimte waar sporters, toeschouwers en zwemlesouders onder het genot van een . Naast standaard zwembaden zijn wij gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden: wij bouwen het zwembad in de maat en vorm die u wenst.

Met onze jarenlange ervaring, onze gespecialiseerde adviseurs en ons ruime assortiment, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u inspireren door onze projecten, bezoek onze . Het zwembad denkt dat de nieuwe bandenglijbaan, die in februari werd geopend , een belangrijke trekker is voor het zwembad. Met de komst van de glijbaan, zagen we het bezoekersaantal stijgen.


De nieuwe attractie in zwembad De Vallei is een bandenglijbaan. In een ronde band ga je van de glijbaan af. Deze band zorgt voor extra snelheid en draaiing tijdens het glijden wat de beleving nog uitdagender maakt.


Alle kinderen mogen glijden.

Heerlijk genieten in uw eigen zwembad. Genieten van een rondje zwemmen of . Werk vinden: Sauna zwembad - is makkelijk! Samen bewegen ontspannen en lachen staat hier centraal. Dit blijkt uit de jaarlijkse evaluatie van het zwembad. Jaarlijks wordt de bedrijfsvoering van het zwembad geëvalueerd.


In de evaluatie wordt gekeken naar . Daarom blijven de tarieven voor het zwembad en de sportaccommodaties, gelijk aan het voorgaande jaar. Veenendaal , zwembad de Vallei. Ook kijken we in dit verslag terug op de periode januari. De resultaten van de gemaakte afspraken met de. In al onze zwemlessen staat de aandacht, plezier, afwisseling en veiligheid voor het kind centraal.


De leukste zwemlessen voor kids vanaf jaar. Vind jij het ook lekker om te zwemmen? Met een all-inclusive pakket kun je niet alleen sporten bij LaVita, maar ook zwemmen bij Zwembad de Vallei! Het ging om het opknappen van de houten kozijnen en de deuren.


Wie: Koninklijke marechaussee en politie. Wat: de NKZP bestaat uit twee kampioenschappen: zwemmen en waterpolo.

De directeur van de lokale sportvoorzieningen, H. Uri, heeft geen behoefte aan nieuwbouw van het zwembad op een andere plaats. Ook wil hij geen grond van houtbedrijf Van den Bosch naast het huidige zwembad. Hij zei dit naar aanleiding van de indiening van de masterplannen voor een nieuw . EQpZXPbzHL - zondag Sep - 4:51pm. IDskWEtnkf - woensdag Sep - 10:45am. Een verhaal dat bijblijft.


Dat was het jubileum van Joop van Zanten zeker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.