vrijdag 19 februari 2016

Bestrijden van zilvervisjes

TIPS tegen zilvervisjes voor een duurzame oplossing. Verlaag de luchtvochtigheid en zilvervisjes overleven het niet. Heb je last van een zilvervisjes plaag?


Ontdek hoe je zilvervisjes het beste kunt bestrijden. Zilvervisjes natuurlijk en milieuvriendelijk bestrijden. De kans dat ze ook bij jou in huis leven is groot, ook al heb je ze nog niet gezien.

Zowel in vochtigere oudere huizen als in . Hier leggen we alles uit over papiervisjes en zilvervisjes bestrijding. Deze zilvervisjes bestrijding zal de aantallen zilvervisjes drastisch verlagen. U zult waarschijnlijk van plan zijn door te gaan met zilvervisjes . Hoe je zilvervisjes bestrijden het beste kunt aanpakken lees je hier. Deskundig advies om de zilvervisjes plaag te stoppen!


Ze komen in ontzettend veel huishoudens voor en erg fris zijn ze niet: zilvervisjes. Hoe bestrijd je deze snelle krioelende insecten?

Radar geeft veertien tips! Breng het behang dan naadloos aan. Papiervisjes kruipen graag achter loszittende stukken behang. Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen. Die zijn te herkennen aan een toelatingsnummer van het Ctgb.


Twijfel je of het om zilvervisjes of papiervisjes gaat, laat de insecten dan onderzoeken door . Er hoeven geen chemische middelen aan te pas te komen, want met een paar simpele huismiddeltjes kun je de diertjes ook bestrijden. Zo komen zilvervisjes af op een halve aardappel in een open plastic zak. Wat je ook kunt doen is een witte katoenen doek vochtig . Hebt u een probleem met zilvervisjes? Rentokil geeft u advies over de bestrijding van zilvervisjes. Kom meer te weten over zilvervisjes en de mogelijke gevolgen voor uw bedrijf of woning.


Neem contact op met Rentokil voor het bestrijden van zilvervisjes. Eenvoudig zilvervisjes bestrijden doe je met de handige tips uit dit artikel! Tweakers Lounge dat in verband met een algehele reorganisatie is gesloten.


Inleiding Mensen ervaren de aanwezigheid van zilvervisjes en papiervisjes als erg onaangenaam. Op zichzelf zijn ze niet schadelijk voor de .

Het bestrijden van zilvervisjes is een lastige taak. Vaak zitten ze op verschillende plekken in huis waar moeilijk bij te komen is. Naast deze bestrijdingsmethodes zijn er ook huismiddeltjes . Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder!


In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Jaren geleden was het papiervisje een redelijk onbekende ongedierte-soort. Zijn broer, het zilvervisje , kwam vele malen vaker voor in Nederland.


Dat is echter allang niet meer zo. Steeds vaker komen papiervisjes voor in huizen en bij bedrijven. Ze kunnen de nodige schade toebrengen aan . Je vindt ze tussen je kleren, op de badkamer, in de keukenla en soms zelfs in bed.


Bewaren van spullen op zolder blijkt ook vaak een ramp te zijn met deze vervelende insecten in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.