donderdag 25 februari 2016

Zwembad den haag zuiderpark

In zwembad het Zuiderpark kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht. Iedereen van jaar en ouder heeft een persoonlijke zwempas nodig om te zwemmen bij van de Haagse zwembaden.


Heeft u nog geen zwempas? Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u er ter plekke een laten maken.

Lees meer over de gratis ) zwempas. Vrij zwemmen is voor iedereen. Gezellig zwemmen met familie, vrienden of vriendinnen in het zwembad.


Ga samen spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef een leuke tijd! Zo is er bijvoorbeeld een glijbaan, een wildwaterbaan en een Turks stoombad. Lekker zwemmen en spetteren doe je in zwembad Zuiderpark ! Durf jij in de wildwaterbaan?


Wil jij graag op zwemles?

Kom dan naar zwembad Zuiderpark ! Er komt een pasjessysteem in alle gemeentelijke zwembaden. Wie zich misdraagt krijgt een zwemverbod bij alle baden, variërend van een week tot maximaal vijf jaar. Dat blijkt uit een brief van medewerkers van het bad die in handen is van Den Haag FM.


Heel veel ernstige incidenten en misstanden worden gewoonweg niet gemeld óf doelbewust door het . Hier worden op donderdagavond ook lessen voor volwassenen gegeven. De inhoud van de les wordt afgestemd op de groep. Kom eens langs de instuifles SwimSlim in zwembad het Zuiderpark.


Zwembad Zuiderpark in Den Haag , Zuid-Holland . Het zwembad bestaat uit baden: een recreatieba een instructiebad en een wedstrijdbad. De personen op de foto hebben niets te maken met dit verhaal. DEN HAAG - Personeelsleden die bedreigd worden, meisjes en vrouwen die worden aangerand en groepen . Dat is de ervaring van Sharon bij zwembad het Zuiderpark in Den Haag. Ik ging naar de badmeester, maar die zei dat ik het zelf wel uitgelokt zou hebben.


Bella (yrs)to swim here. Zwemmen, ontspannen en gezond voor iedereen! Daar hadden ze wat versterking meegenomen een paar hele ondeugende rommelpieten, overal ging al het lesmateriaal het water in en ook de slippers moesten er aan geloven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.