vrijdag 19 februari 2016

Loungeset 3 zits bank

Allibert California loungeset in de kleur cappuccino met compact ontwerp. De set bestaat uit twee brede loungestoelen, een ruime - zits bank en een vierkant tafeltje. De tuinset is geheel onderhoudsvrij en . De California is een loungeset gemaakt van kunststof met een wicker structuur van mm ronde draad in een prachtige antraciete kleur.


Het geweven vlechtwerk zorgt voor een luxe en trendy uitstraling en is haast niet meer weg te denken in menige tuinen.

Deze rieten tuinstoelenset is stijlvol en functioneel. De dikke afneembare kussens met katoenen vulling geven comfort. De loungeset kan het hele jaar door. De polyester hoezen met blinde rits kunnen eenvoudig worden afgenomen en gereinigd.


Uw tuin krijgt een luxueuze uitstraling door deze prachtige loungebank. De bank is gemakkelijk in elkaar te zetten en hierbij helpt de . Heb je dit product voor .

Beschrijving Allibert loungeset California 3-zits - cappuccino. In de tafel kunnen spullen worden opgeborgen. Een mooie en comfortabele loungeset voor iedereen. Lekker loungen doet u met de Allibert loungeset California in de eigentijdse kleur cappuccino.


Te koop leuke loungeset voor in de tuin. Ziet er nog als nieuw uit. Landelijke stoere stijl. Zandkleurige kussens wassen, dan weer fris. Toon alle beste loungesets.


Buitengewoon de Boet Brazilie loungeset -delig Grijs. Direct naar de goedkoopste. ROUGH Furniture ROUGH-B hoek loungeset. Snel thuisbezorgd door onze chauffeur of zelf af te halen in ons magazijn. De Allibert loungeset California grafiet is weersbestendig, makkelijk in onderhou duurzaam en heeft jaar garantie.


Brighton stoel-bank loungeset 4-delig Pure.

Tenerife combi loungeset met - zitsbank. Bestel nu online bij Hans Stassar. Afmetingen, 1x 2x cm. Een schitterend loungeset met een verrassende combinatie! Toronto dining loungeset Naturel.


De hoge lounge tafel maakt het loungeset compleet. De tafel heeft de juiste hoogte om vanaf de lounge bank en . Mooie loungeset met - zits hoekbank zwart, chaise longue en tafel van wicker, inclusief waterafstotende en wasbare kussens. Een top ontwerp, comfortabel en ook nog eens betaalbaar!


In de standaard afmetingen en afwerkingen is . Maak van je tuin een vakantieparadijs met een van onze luxe loungebanken. Bekijk en bestel op IKEA. Loungeset 3-zits loungebank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.