donderdag 25 februari 2016

Rvs afstandhouder

RVS Afstandhouders kopen? Standaard en in Long Bolt formaat. Materiaal RVS2en RVS304. Voorverpakt in een set van stuks. Formaat: 13x19mm per set.

Indien u dit artikel los bestelt (zonder glas) kiest u dan pakketpost € 4. Dan bent u bij Signdirect aan het juiste adres! Met een setje afstandhouders krijgen panelen nét dat stukje extra uitstraling. De panelen komen dankzij de afstandhouders los van de wand. De montage dient zorgvuldig te worden uitgevoerd.


Foutieve montage kan ertoe leiden dat het product (om)valt, waardoor er persoonlijk letsel of schade kan ontstaan. Omdat er veel verschillende wandmaterialen bestaan, zit er geen wandbeslag . Een beperkt assortiment hoogwaardige afstandhouders van Duitse kwaliteit.

Al uw afstandhouders online bestellen. Met afstandhouders-shop bieden wij u een zeer compleet assortiment afstandhouders . Bevestig u spiegel of hardglazen paneel stijlvol met rvs afstandhouders. Interesse in dit product? Neem dan direct contact op met ons voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Vraag direct offerte aan Meer informatie aanvragen.


Wilt u uw Glass Series bord verder van de muur positioneren dan de standaard mm? Gebruik dan deze mm afstandhouder. Wij hebben een uitgebreid assortiment afstandhouders voor het monteren van buizen vlak langs muren. Ervaar onze service en kwaliteit.


V, gespecialiseerd in veiligheidsglas, glasbeslag, glasdeuren en douchedeuren, glasbenodigdheden. Uw foto op écht glas stijlvol bevestigen op een wand? Met behulp van deze afstandhouder kunt u ook uw Glass Series op een wand- of plafondrail systeem monteren. Ontwerp, materiaaldikte, eenvoudige buigbaarheid en stabiliteit maken de afstandhouder uitermate geschikt voor grote glasmaten, aldus Fenzi . Dan heeft u uw bestelling in principe de eerstvolgende werkdag in huis.


Kan iets niet de volgende dag bezorgd worden, dan laten wij u dat dezelfde dag nog weten. Bestelt u dit product i.

Terug naar ophangsystemen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.