donderdag 25 februari 2016

Stichting epric

KERSTBOMEN: VELE SOORTEN TE KOOP. Awards for Epric during. Webshop Een veilige werkplek. The Epric Foundation epric. ACHTERGRONDEN OVER DE STICHTING EPRIC.

EPRIC is een Internationaal onderzoek en informatiecentrum voor . Dit zijn tropische planten die op . This is de webpage with information about thye Epric Foundation. The messages will be in english. Naast het educatieve deel, verzorgen wij de begeleiding en ondersteuning voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Persoonlijke benadering, korte lijnen en individuele aandacht staan bij ons. Daarnaast een stukje rust en geborgenhei met dit alles samen .

We hebben ons team versterkt, en ook gedeeltelijk vervangen. Beiden zijn enthousiaste mensen die graag met onze cliënten willen werken. Zij zullen het team van Karst-Jan Keuvelaar, Toon Willemsen, Henk . Contactpersoon: Frank supplie-van der Hoff . Speciaal uit Brussel voor bladcactus.


De open dagen van de stichting trekken mensen uit binnen- en buitenland naar het Nieuwediep in Huissen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door hen. Tijdens de kennismakingsdag word je van harte uitgenodigd om eens een keer te komen kijken. Het behouden van de natuurlijke habitats van epifyten, zoals epifyte cactussen en epifyte vetplanten, bromelias, tillandsias, hoyas, orchideeën, enz. See what people are saying and join the conversation.


Zuiden van Arnhem, in het knooppunt Arnhem-Nijmegen). Hét evenement voor de echte Fuchsia liefhebber. Flexibele begeleider voor weekenden gezocht. Zorg en Welzijn plein – Nootdorp. Stichting EPRIC – Nederland.


Weihnachtsdeko (Hersteller: Impuls, Wuen, Nienstalt).

Zorgkwekerij Epric opent het nieuwe groeiseizoen met het Fuchia Extra Vaganza Weekend. Er zijn tijdens dit weekend meer dan soorten Fushio stekken te koop. Bij Epric werken mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en alle opbrengsten komen dan ook ten goede aan deze doelgroep.


Begonnen als medewerker in een re-integratietraject van de gemeente Lingewaard is hij inmiddels een vaste vrijwilliger. Tussen de tropische planten hervond hij de structuur in zijn leven en krijgt hij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.