maandag 22 februari 2016

Bonfire brandpasta

Nieuw Ophalen of Verzenden. Gratis verzending en leveringen binnen - uur. De brandtijd van de gel is circa uur. Ideaal voor een buffet met warmhoudapparatuur bijvoorbeeld.


Doos met brandpasta blikken van horeca kwaliteit. Hendi brandpasta wordt kunstmatig zo bitter gemaakt dat het niet doorgeslikt kan worden.

Om veilig en efficiƫnt bv. Haal sfeer en warmte in huis met BonFire. Dit is het exclusieve merk van Sligro op het gebied van brandbare producten die voor huis en tuin.


Deze milieuvriendelijke, samengestelde brandpasta is geschikt voor onder andere Fleem en Fun Fires gelhaarden en vuurpotten. Brandpasta Hendi stuks aluminium. De fles heeft een inhoud van liter.


Set van stuks a gram per stuk. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Plaats deksel van de brandpasta houder terug en zet deze maximaal open.

Plaats de houder onder de chafing dish en steek de pasta aan. LET OP: de vlam is haast onzichtbaar! Zet vervolgens de deksel op de chafing dish en wacht tot minuten voordat u de voedselpan met gerechten in de waterpan zet.


Professionele brandpasta bestellen met een levertijd vanaf uur! AddThis Sharing Buttons. Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw). Beschikbaarheid Online . Inhoud ca 2gram per blikhoreca kwaliteit.


Info over bonfire brandpasta. Resultaten van zoekmachines! Bonfire brandpasta branduren 6x. Kaarsen , lampolie, theelichten, brandpasta , houtskool, briketten: u haalt prijsbewust sfeer en warmte in huis met BonFire.


Toevoegen aan productlijst. Van de website van Golff, is meen ik een Supermarkt formule Sligro. Dus inderdaa zoals Admin zei, een eigen . Chafing dish (au bain marie) leverbaar met diverse gastronorm bakken, inclusief brandpasta.


We gingen vrijdagavond “op reis” bij Weekend Worship.

GMT - Op deze avond danken we God voor wat Hij heeft gedaan . Voor het gebruik bij de chafing dish van het Merk bonfire. Op basis van ethylalcohol Geeft geen dampen. MEGA Doos van 5waxine-theelichtjes.


Gastroheat brandpasta uur brandtijd stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.