dinsdag 23 februari 2016

New york city pass waar kopen

Dit scheelt je bakken met geld en het scheelt ook nog eens tij omdat je niet in de wachtrij hoeft te staan om een kaartje te kopen. Je kunt de New York Citypass online bestellen, maar het is ook mogelijk om de pas te kopen bij één van de attracties. Dit kun je dan doen bij de eerste bezienswaardigheid waar je komt.


Beide passen zijn veel goedkoper dan het kopen van losse kaartjes voor alle attracties. Als u met de New York CityPASS het Empire State Building en de Top of the Rock bezoekt en een van de boottochten maakt, dan heeft u al flink bespaard op de standaardprijzen.

Hij is voordelig, makkelijk te gebruiken en omdat hij negen dagen geldig is kunt u er tijdens uw hele vakantie van genieten. Omdat u gebruik kunt maken van de VIP-wachtrijen scheelt het vaak veel tijd. U krijgt veel waar voor uw geld. De New York CityPASS is hier verkrijgbaar. Het scheelt u minimaal € en al doet u maar de helft van alle dingen, dan scheelt het nog steeds.


Erics Tip: Absoluut een must voor iedereen die naar New York gaat! Daarnaast hoeft u bijna nergens in de rij te staan wat erg veel tijd kost, zoals bij .

Iemand ervaring hiermee? Vergelijkbaar New York CityPASS. Door een New York CityPass aan te kopen kan je op bezoek gaan naar van de meest bezochte bezienswaardigheden in NYC. In totaal bespaar je , vergeleken met alle toegangsprijzen die je apart zou betalen. Daarbovenop heb je ook nog enkele unieke voordelen.


Waar kun je een New York CityPASS kopen ? In totaal kun je uit negen bezienswaardigheden kiezen, echter kun je sommige vouchers maar één keer inzetten en zul je moeten kiezen waar je naar toe gaat. Wie wil er nou geen voordeel? Als je toch van plan bent om een paar dagen naar New York te gaan, kan het handig zijn om van te voren een voordeelpas aan te schaffen. Neem bijvoorbeeld de New York. Plus, skip most tickets lines.


U kunt een Child Pass kopen voor kinderen, maar dit is mogelijk niet kostenbesparend. Reisplan: Uw New York CityPASS bevat tickets voor de volgende bezienswaardigheden: Het observatiedek van het Empire State Building en één audiorondleiding. Bonustoegang op dezelfde avond: geniet op dezelfde dag van een . Ook kan je eventueel deelnemen aan een tour.


Dat is een stuk goedkoper dan het kopen van losse kaartjes voor alle attracties.

Er zijn attracties aangesloten bij . Het openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart, maar je kan in New York heel gemakkelijk meerdaagse kaarten voor de metro kopen en die brengt je snel en goedkoop overal naar toe. De entreeprijzen variëren per locatie. New York Pass De bezienswaardigheden in de City zijn niet gratis. Met de pas heeft u gratis toegang tot attracties en sightseeing tours in New York en bovendien ook nog korting op uw . Geniet van toegang zonder wachtrij voor een kaartje bij van de populairste attracties van New York met een multi-ticket boekje dat achtereenvolgende dagen geldig is.


De pas is ideaal als je de stad in eigen tempo wilt verkennen, je eigen reisroute wilt samenstellen en de topmusea en beste attracties van de stad wilt . Ga jij binnenkort voor de éérste keer naar New York en ben je van plan veel highlights te bezoeken? Handig om te weten is dat de New York CityPASS dagen geldig is vanaf het eerste gebruik. Tot slot: waar kan ik de New Yok CityPASS kopen en wat kosten de attracties los van elkaar? Plan je een trip naar het wonderlijke New York , maar loop je wat verloren in het gigantische aanbod van bezienswaardigheden en musea?


Ontdek maar liefst zes must- sees op een budgetvriendelijke manier. Ons is afgelopen december de NY pass erg goed bevallen, je zou eens moeten optellen wat je allemaal wilt zien of doen en dan bekijken of het . Ik kom er echter niet achter waar ik deze pas kan kopen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.