maandag 30 mei 2016

Balkon dichtmaken met glas

Met de glazen schuifwand Sunflex SF kunt u de losse schuifpanelen horizontaal in twee richtingen parallel aan elkaar schuiven. Glazen schuifsysteem ideaal voor balkon en terras. Extra genieten van uw balkon ? Met balkonbeglazing van De Balkonbeglazer geniet u het hele jaar van uw balkon en van vele voordelen meer.


Onbetwiste maatwerkspecialist in glaswanden voor balkon en terras Balkonbeglazing glazen windschermen glazen vouwwanden tuinkamers kozijnen balustrades. Sliding Glass is een nieuw en innovatief systeem waarbij glazen schuifwanden, zonder frame, gebruikt worden om terras, balkon of pergola om te bouwen tot een comfortabele woonruimte. WOONCOMFORT MET GLAZEN BALKONS. Kunt u ooit teveel ruimte krijgen? Een glazen balkon biedt de hele familie een extra kamer die u voor alles en nog wat kunt gebruiken.


Maar dit is nog niet eens alles. Onze balkonsystemen vormen een investering die . Uw balkon van veiligheidsglas of design glasplaten voorzien? Perlaplast geeft u tips biedt de geschikte kunststof platen aan.


Vouw- en schuifwanden zijn ideaal als u zonlicht naar binnen wilt halen via een achtergevel, een overkapping of balkonbeglazing of voor het dichtmaken van een veranda. DO levert en plaatst wanden. Vrijwel elke maatvoering is mogelijk en hetzelfde geldt voor de glassoorten en -diktes.


Alle vouw- en schuifwanden . Op zoek naar een mogelijkheid om uw terrasoverkapping, veranda of tuinkamer af te sluiten. Een glazen schuifwand is dan een ideale en eenvoudige manier om dit te realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.