maandag 30 mei 2016

Delfzijl hotel op palen

Welkom in het Eemshotel ! Hoezo ver weg voor het mooiste uitzicht ter wereld? Net iets boven Groningen is een hoog en droog plekje met een super uitzicht. Een gebouw, hoog op palen gebouwd. Met een ongelooflijk mooi uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken van Duitsland.


Geniet hier van het spel van eb en.

Met prachtig uitzicht over de Eems en de zeedijken van Duitsland geniet u van de overheerlijke gerechten welke bereid zijn door ons kwaliteit keukenteam. Dit is het ( onzichtbare) . Wees dan goed voorbereid! Apart hotel met zeezicht op palen. Het hotel staat op palen in het water.


Tijdens het ontbijt zie je het water steeds hoger komen: fascinerend. Alles keurig schoon en het personeel heel vriendelijk. Dit hotel ligt aan de oever van de zeearm de Dollard en biedt een fietsverhuurservice.


EEN HOTEL OP PALEN , HOOG BOVEN DE WADDENZEE!

HET EEMSHOTEL Een hotel gebouwd boven de Waddenzee, het bestaat echt! Delfzijl , Groningen, Netherlands. Hier bovenop staat dus het Eemshotel. Als het werk aan de dijk dan nog niet is begonnen . See what your friends are saying about Eemshotel. Een uniek hotel op palen boven zee.


Hotel Restaurant het Eemshotel biedt u naast een voortreffelijk à la carte restaurant, een sfeervolle restaurant, waar ambachtelijk en waar mogelijk biologisch wordt gekookt. Tevens beschikt het Eemshotel goed geoutilleerde hotelkamers waarvan twee persoonskamers en één . Dit hotel is hoog op palen gebouwd en biedt een prachtig uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken. U kunt online of per telefoon boeken, alle. Het unieke Eemshotel in Delftzijl staat op palen boven de zee en heeft een zeer smakelijk visrestaurant.


Make your next search offline and get auto-connected by downloading the app now: Download the app. Discover all you want to know about Instabridge Lite, the Instabridge app, how to connect to WiFi and a lot more by visiting our Help Center. Neem contact op met de afdeling support voor alle vragen. Hier gingen we vroeger met het gezin naar kijken: dat rare hotel op palen in de Eems.


Het is er nog steeds, en nog steeds even raar. Binnen een kopje thee of koffie drinken of een eenvoudig hapje nuttigen en genieten van het weidse uitzicht! Michael Kruseman Plus Lekker eten, vriendelijke bediening.


Sinds de opening is het buitendijkse hotel enkele keren uitgebreid en gerenoveerd.

Het Eemshotel was een initiatief van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.