dinsdag 24 mei 2016

Schrikdraadapparaat aansluiten

Wilt u weten hoe u schrikdraad moet plaatsen? Hieronder geven wij u antwoord op de meest gestelde vragen die ons bereiken. Hieronder staan tips en leest u waar u zoal op moet letten bij het plaatsen van een schrikdraad afrastering.


Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail of vul onderstaand formulier in .

PULSARA AARDE AANSLUITKABEL op voorraad Voor het aansluiten van een aardpen aan een accu- of batterij schrikdraadapparaat. Gebruiksaanwijzing schrikdraadapparaat aansluiten : Lichnetapparaat: Het lichtnet apparaat heeft over het algemeen een voedingskabel voor in het stopcontact en andere aansluitingen. Vaak wordt de aarde aangeduid met een paar horizontale streepjes doorkruist met een verticale streep. Wanneer u een omheining van schrikdraad wilt aanleggen, heeft u meer nodig dan alleen het schrikdraad zelf.


Op deze pagina vindt u alles voor een optimale werking van de stroomkring, van aardpennen en grondkabels voor een goede aarding tot poortgrepen om een doorgang te creëren. Heeft u niet voldoende aan. Stap 1: Monteer het apparaat volgens de handleiding van het schrikdraadapparaat.


Ons advies is om het apparaat zo centraal mogelijk ten opzichte van de afrastering te plaatsen.

Hier vind u een overzicht van schikdraadapparaat handleidingen. Gallagher adviseert u om het . Nieuw: Nu met aan- en uitknop aan de zijkant. Het ideale weide stroomapparaat die zowel op netstroom.


Verzending in Nederlan België en Duitsland. Gratis verzending vanaf 50. In het boekje staat dat de aarding 10m moet verwijderd zijn van de aardingslus maar waarom is dit? Koltec schrikdraad en afrasteringmaterialen. LICHTNET SCHRIKDRAADAPPARATEN.


Een elektrische afrastering functioneert als een kringloop. Bij diercontact vloeit er een stroom, via de bodem naar de aarding terug naar het apparaat. Het principe is: afschrikking door een korte stroomimpuls. Door deze korte stroomimpuls leert het dier respect te hebben voor de . Secur Classic schrikdraadapparaat. Krachtig schrikdraadapparaat voor moeilijk te houden dieren.


Aangepast aan lange of slecht geïsoleerde afra… € 700. Zottegem Velzeke- Ruddershove .

Doordat het schrikdraadapparaat willekeurige stroomimpulsen geeft in de spaarstand verbruikt het apparaat minder stroom. Hierdoor kunt u het apparaat aan. Hoeveel vermogen moet het schrikdraadapparaat bezitten? Houdt bij uw keuze rekening met toekomstige uitbreidingsplannen. Bekijk hier het aanbod aansluitkabels voor elektrische afrastering.


De schrikdraaddoorverbinders en aansluitkabels zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Kabels om van het schrikdraad apparaat naar de schrikdraad te verbinden en kabels om aan een accu te verbinden en doorverbindkabels tussen de verschillende. Belang van aarding bij schrikdraad installatie.


De aarding zorgt ervoor dat als een dier de afrastering aanraakt, het circuit gesloten wordt en de stroom door het dier stroomt. Voor een optimale werking van de schrikdraadinstallatie is een . Koop uw schrikdraadapparaat van AKO, Corral, Kooltec of Patura op Agradi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.