vrijdag 27 mei 2016

Biologische cola

Welke eigenwijs blije merken cola zijn er verkrijgbaar, als het kan ook nog biologisch ? In het verleden had ik wel eens cola van Bionade geha maar Bionade blijkt deze smaak niet meer te maken. Ook meen ik mij iets te herinneren van Oggu, maar dat merk is geloof ik failliet gegaan. Bij Ekoplaza is een ruim assortiment biologische Höllinger producten verkrijgbaar.


Nu in de webshop online te bestellen.

Bekijk onze producten en bestel direct. Oggu Cola , een frisdrank met uitsluitend 1 biologische ingrediënten. Oggu is zuiver, eerlijk én biologisch.


Zongerijpte Siciliaanse citroenen en echte caramel vormen de basis van het unieke recept. Dus geen E-nummers of kunstmatige toevoegingen maar puur natuur. Biologisch heeft dus betrekking op de manier waarop ingrediënten geteeld worden door de boer.


De overheid heeft hier specifieke regels voor opgesteld. Daarnaast zijn biologische producten herkenbaar aan het EU Biolabel, een Europees label dat verplicht is voor alle biologische verpakte producten in .

Bestel gemakkelijk je biologische frisdrank online bij EKONOOM - dé online biologische winkel. Al je boodschappen thuisbezorgd. In deze rubriek worden producten met een duurzaamheidsclaim bekeken.


Vandaag: biologische cola van Oggu. AME, kokoswater, Whole earth, biologische ijsthee en nog veel meer. De bio -frisdrank is doorgedrongen tot de reguliere supermarkt. Het spelt Oggu, 1 organic. Verkrijgbaar in drie smaken: cola , sparkling lemon (7-up-smaak) en . Vergelijk Biologische cola uit het ruime assortiment, kies de beste aanbieding uit en bestel direct online!


Deze frisdrank is het best gekoeld en met i. Honest is een caloriearme en verfrissende dorstlesser gemaakt van kruidenthee, ver. Coca- Cola brengt het biologische drankje Honest op de Nederlandse markt. Het is een caloriearme drank gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker.


Bio is hip en steeds meer consumenten gaan er naar op zoek. Maar wat is dat nu eigenlijk, biologisch ? En wat is het verschil met ecologisch en fairtrade?

Biologisch betekent dat de ingrediënten van agrarische herkomst zijn en zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest geteeld worden. Een biologisch drankje dat letterlijk ontstaan is uit een keukenexperiment. Een caloriearme en verfrissende dorstlesser gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. Honest staat voor heerlijke én duurzame drankjes en is daar 100 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.