vrijdag 27 mei 2016

Koningskaars schiermonnikoog

Centraal, maar toch heerlijk rustig. Uw appartement is ruim en modern van opzet. Compleet met een luxe inrichting en een heerlijk terras. SlaapkamersPersonenBeganegrondLigbadSfeerhaard.


Prijs voor gasten, nachten. Het bezoekerscentrum vindt u op 6meter afstand.

Beleef het ultieme eilandgevoel! Schiermonnikoog is sixteen kilometers long and four kilometers wide. De ruime opzet en fraaie afwerking geven u een luxueus wooncomfort. WiFi is gratis in het hele gebouw. De accommodaties zijn voorzien van een zithoek.


Op de Korrel Met reportages, interviews en projecten. Hoe leest u dit magazine. Videocolumn gemak dient de mens.

At Amstel pareltje aan de Amstel. De Beverhof verbouwen zonder overlast in De . Het bevindt zich midden tussen de duinen en is geschikt voor personen. U verblijft in een ruim en modern appartement voor vier of zes personen, met luxe inrichting en een heerlijk terras.


Alle accommodaties beschikken . Ons nieuwe appartement is ruim, modern en voorzien van alle comfort: een prettige woonkamer, een grote flatscreen tv, een complete keuken, uitstekende bedden, een ruime badkamer en een groot terras, alles op de begane grond. Verder vind je er een wasmachine en een wasdroger. GoParcs biedt een ruim aanbod van vakantiehuizen op mooie vakantieparken in Nederland en Frankrijk.


Bekijk snel het aanbod en onze last minutes! Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Koningskaars ademt luxe. Het complex maakt functioneel deel uit van het reeds bestaande Strandresort Schier. In diesem Luxusresort können Sie bei einem Sauna- oder Schwimmbadbesuch wunderbar ins Blaue hinein träumen.


Das Appartement ist geeignet für Personen und im Obergeschoss gelegen. In a central, quiet position, 4m from the sea, 4m from the beach. For shared use: indoor p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.