dinsdag 24 mei 2016

Drieburcht zwembad

Zwemmen in een innovatieve en fijne omgeving. Zwem als een echte prof in ons wedstrijdbad. Houd je van snelheid en sensatie ? Ga dan van de witte glijbaan en kies de kleur waarmee jij van de glijbaan roetsjt.


Het speciale therapiebad heeft een iets hogere temperatuur en is ideaal voor . Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen.

Lees hier alles over sport in Tilburg. De whirlpool is meteen buiten bedrijf gesteld en gaat weer open als de besmetting verholpen is, laat het zwembad weten. Je vindt er een wedstrijdba een therapiebad met tillift. Ik kom er voor zwemles van de.


Drieburcht is een gloednieuw sportcomplex. Vanwege een zwemwedstrijd een middagje doorgebracht in een mooi, modern zwembad. We hadden alleen wat problemen met de kluisjes die niet helemaal goed . Voor deze blootzwemavond is dit gedeelte van het zwembad visueel afgesloten voor de buitenomgeving en de andere baden.


Op de hoogte blijven van het nieuws in Brabant?

Meld je aan voor de dagelijkse nieuwsbrief! Het zwembad beschikt over een 25-meterba een therapiebad en een recreatiebad. Het recreatiebad is voorzien van een supersnelle, spectaculaire glijbaan en een groepswhirlpool.


Daarnaast zijn er diverse speelattributen . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Er is een wedstrijdbad met acht startblokken en een baan met ledverlichting op de bodem. Zwemmers kunnen hiermee hun snelheid goed in de gaten kunnen houden.


Vrijdag, zwembad Reeshof. In onderstaand schema is te zien op welke tijden afdeling wedstrijdzwemmen traint. Belangrijk nieuws voor de snorkelaars en onderwaterhockyers van de zaterdagochtend.


Bij de bouw van het sportcomplex is er rekening gehouden met het milieu. Warme functies bevinden zich middenin het gebouw, . De bouw van het sportcomplex was al in een ver gevorderd stadium, het dak ging er bijna op, toen het zwembad nog geïnstalleerd moest worden. Het zwembadbeschikt over een 25-meterba een therapiebad en een recreatiebad.


Er worden verschillende uitvoeringen gezwommen op leuke muziek. Alle leden doen weer mee aan de . Er is informatie over de zwemtijden, de contributie en de agenda met belangrijke data. Dit vind je via het menu.

Vanuit de gemeente Tilburg was er de behoefte aan een nieuw multifunctioneel sportcentrum. Op de locatie moesten naast een zwembad ook een sporthal, fitness en een sauna gerealiseerd worden op een beperkt aantal vierkante meters. Om te komen tot een leverancier heeft de gemeente een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.