vrijdag 27 mei 2016

Mini tuintje maken

Welkom bij Mason Mini Gardens. Laat je verbeelding spreken met je eigen minituintjes ! Op mijn website vind je alles voor het maken van je eigen minituintjes. Van het starten van je . Een boot maken van Duct-Tape?


Ontdek en bewaar ideeën over Mini tuinen op Pinterest.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een minituintje in maken. Maak je er eentje in een pot, dan kun je je helemaal uitleven op het ontwerp. Of maak een minivijvertje in een soepkom.


We zien dat bijvoorbeeld de intratuin zelfs speciaal miniatuur meubeltjes verkoopt voor dit soort tuintjes. Wij zouden zelfmaak-ideetjes. Laat je inspireren door deze kleine maar reuze leuke.


Pallets zijn echt werkelijk waar overal voor te gebruiken. Je kan er meubels mee maken , maar ook kan je er prima een klein tuintje mee maken !

Het leuke is dat je het zowel binnen als buiten kan gebruiken, en het kan zelfs aan de muur! Deze ideetjes zijn echt . Aan de slag om je eigen mini tuin te maken. Stap 1: Als eerste legde ik een plastic zak in de schaal, met daarop hydrokorrels (om eventueel vocht op te vangen).


Daarna vulde ik de schaal helemaal met steekschuim. Doe dit wel erg voorzichtig! Het maken van een eigen minituintje is uitgegroeid tot een heuse trend!


Hoe leuk is het om je eigen kleine tuintje te ontwerpen en te maken ! En hiermee bedoelen wij niet de moestuintjes van AH. Maar echte tuintjes voor de creatievelingen onder ons. En moeilijk is het niet: Potten, pannen, klompen, . Ook als je geen ruimte of tuin hebt, kun je tuinieren. Bekijk dit voorbeeld voor een mini - tuintje maar eens. Superleuk om zelf te maken.


Leuk om mee aan de slag te gaan, zowel voor binnen als buiten. Ik heb een mini - tuintje gemaakt in een oude bloempot. Je hebt een bloempot nodig waar een grote hap uit is.


Miniatuurtuintjes in pot zijn helemaal hot!

Twee of meerdere plantjes en decoratie materiaal. Mijn mini tuintje was behoorlijk verlept en tijd voor iets nieuws. En die moet toch echt een mooi ereplekje krijgen in de mini tuin ! Haal meer groen in huis door je eigen mini - tuintje te maken. Je eigen mini tuin maken.


Is tuinieren alleen iets voor in het voorjaar en de zomer? Sonja Pouw vindt van niet. In de gure en koude wintermaanden tuiniert zij rustig door, alleen niet buiten in de tuin. Schelpen en andere zeedieren.


Het is weer voorjaar en we gaan weer naar buiten. We willen meer groen en kleur om ons heen. Maar niet iedereen heeft een grote tuin of groot balkon. Geen probleem, je kunt een tuin in het klein maken ! We nemen een pot of schaal en vullen deze met aarde en mini plantjes.


Misschien wil je je fantasie de vrije loop laten . Heb je niet zo veel ruimte op het balkon, maar wil je wel bloemen en planten? Dan hebben wij een mooi doe-het-zelf project voor je. Volg de stappen en fleur je balkon op met je compleet zelf ingerichte palletplantenbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.