maandag 23 mei 2016

Wellness blokhut

Te huur per week, weekend of midweek in het nieuwe Kalevala Vakantiepark te Herselt. Wellness blokhutten - Sauna, beauty, massage en wellness lastminutes en arrangementen in Herselt. Sauna, jacuzzi, hammam, infraroodsauna, verwarmd buitenzwembad.


Luxe wellness blokhutten Kalevala. Waarom onze blokhutten ?

In de eerste plaats omdat alle mensen gemaakt zijn om te genieten, en dat kan hier als nergens anders in de Benelux, in natuurlijke weelde en luxe. Read real reviews, guaranteed best price. Travel smarter with Agoda. De Wellness Blokhut Kalevala biedt accommodatie in Herselt.


De accommodatie beschikt over een bubbelbad. Brussel ligt km verderop. De eigen keuken is voorzien van een magnetron, een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De eigen badkamer is uitgerust met een hot tub, badjassen en een bad of .

Verwen jezelf uitgebreid met een wellnessvakantie. Laat je onderdompelen in luxe en geniet van de weldadige verzorging en rust die onze wellnessoorden jou te bieden hebben. Lodges, blokhutten en bungalows(11). Intimiteit, gezellighei sfeer.


Heerlijk wegdromen in onze Finse blokhut. Een unieke ervaring die je niet mag missen. Beleef de ultieme sfeer van onthaasten in de echte natuur met alle wellness op topniveau. Een prachtige ligging temidden van de bossen van de Merode, garanderen een. Privé sauna in het midden van de natuur.


Finse blokhut sauna De finse traditie beleven in een blokhutsauna van goergen wellness in sittard. The accommodation features a spa bath. Free private parking is available on site. Featuring a terrace, the accommodation is fitted with a dining area and a seating area with a cable flat-screen TV. Maak van je blokhut een wellness resort in je eigen tuin.


Lees er alles over in dit blogartikel! Belgium, Antwerpen, Herselt, Vuldershoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.