dinsdag 31 mei 2016

Fiets parkeren

Wie zijn fiets liefheeft laat hem niet in de kou staan. Met de VelowUp hangt u moeiteloos fietsen op aan het voorwiel. Dat is plaatsbesparen want u wint al snel een vierkante meter per twee fietsen. Bovendien schept het orde in de fietsenberging: alle fietsen zijn even makkelijk bereikbaar, de grond blijft vrij en het ziet er netjes uit.


Ook dat is leuk voor de . Hoeveel fietsen kun je parkeren op de plek van één auto?

Klemmen onder een dakje. Fietsparkeren op straat. Spitsrekken in Groningen. Mobiele fietsenstalling op de Mariaplaats in Utrecht. Verbonden aan de vaste wereld.


Design om je fiets aan vast te . Falco is de specialist in fietsparkeren ! Al ruim jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland. Op deze pagina vindt u allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsparkeerbeugels, fietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen .

Op zoek naar een fietsenstalling of meer weten over een buurtstalling of fietstrommel? Lees hier alles over het stallen van uw fiets in Utrecht. De Stad Gent investeert in meer fietsenstallingen, zowel in de binnenstad als daarbuiten.


Bij nieuwbouwontwikkelingen wordt een fietsparkeereis opgelegd. In dit deel van de Uitwerking Parkeervisie staat een aantal zaken met betrekking tot fietsparkeren. Het fietsparkeeronderzoek wordt toegelicht in dit deel van de Uitwerking Parkeervisie. Verder staat het Programma van Eisen voor een tweede bewaakte . In Leiden wordt veel gefietst.


Hierdoor zijn bestemmingen snel bereikbaar en blijft de stad aantrekkelijk. Klik voor meer informatie op onderstaande buttons. Vanwege de veiligheid worden verkeerd . Bij het station zijn zones aangelegd waar je de fiets kunt neerzetten met enkele aanbindmogelijkheden. Deze zones zijn herkenbaar aan de witte klinkertjes en een tegel met fietssymbool. Kort parkeren kan buiten in de fietsvakken.


U kunt uw fiets hier op drie plekken gratis onder toezicht stallen:Gasthuisplein ( binnen)Rodetorenplein (buiten)Meerminneplein (buiten)Op het Grote Kerkplein staan onbewaakte mobiele fietsrekken. Het aantal rekken dat iedere week op het plein wordt geplaatst, is afhankelijk van de verwachte drukte in de binnenstad. Met het juiste fietsparkeersysteem afgestemd op uw locatie is dat verleden tijd. VelopA is expert in fietsparkeren en heeft een breed assortiment fietsenrekken, fietsklemmen, compacte etagerekken (dubbellaagse fietsparkeersystemen) en fietsleunhekken (fietsnietjes) .

Vanaf januari verandert het fietsparkeren in de omgeving van station Delft, ter voorbereiding op de ingebruikname van het nieuwe station. Dat gebeurt in fases, waarbij de stallingen aan de achterzijde verdwijnen en de nieuwe stallingen aan de voorzijde van het station in gebruik worden genomen. In Almere zijn fietsen meer dan welkom.


Als ze maar goed worden geparkeerd. In het centrum van Almere Stad en Almere Buiten en rondom de NS-stations kunnen fietsen soms voor hinder zorgen. Onze slimme oplossingen om zorgen ervoor dat met fietsen parkeren veel ruimte wordt bespaard. Op straat vindt u, verspreid over de sta fietshekjes in buurt van winkels, scholen, theaters of andere publieke plaatsen.


Voor de stad betekent dit minder wildgeparkeerde fietsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.