dinsdag 24 mei 2016

Parasolhoes voor zweefparasol

Door uw parasol goed op te bergen blijft uw parasol langer in goede staat. Een parasolhoes kan hier voor zorgen. Bij Blokker bestaat het aanbod parasolhoezen uit verschillende soorten en kleuren die bij elke parasolsoort passen. Bij elke bestelling krijgt u dagen bedenktijd.


U bent ook altijd welkom in een van onze.

Van der Garde tuinmeubelen. Deze ademende parasolhoezen zijn waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming op het doek tegen. Parasolhoes van Aerocover. Bij ons vindt u een beschermhoes voor bijna elke parasol. Voor zowel rechte parasols als zweefparasols hebben wij een passende parasolhoes.


Heb je schoenen die je niet meer draagt? Op Marktplaats zijn ze zo verkocht. De hoes is gemaakt van polyester en heeft.

De Zweefparasolhoes transparant is ideaal voor bescherming van uw parasol. Daarnaast is het materiaal van polyethyleen waterafstoten sterk en duurzaam voor elke type weer. Hierdoor blijft je parasol langer mooi, hij blijft schoon en het zorgt ervoor dat hij droog blijft wanneer het regent.


Je zorgt ervoor dat de levensduur van je parasol verlengt wordt doordat hij niet . Op zoek naar beschermhoezen voor parasols? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Materiaal: Polyethyleen. Bekijk hier ons online aanbod. Schrijf een beoordeling.


Prima kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Geschreven door: Carlo . Verkrijgbaar in verschillende kleuren! Deze prijs geldt tot 4o meter lengte. Voor grotere lengtes onder de meter geldt een meerprijs van € 9. Onze webshop levert een groot assortiment parasolhoezen online.


Mooie parasolhoes om je parasol te beschermen tegen weer en wind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.