vrijdag 27 mei 2016

Tuin eigen huis en tuin

Geef jezelf op voor een huis -makeover! Zou Thomas een ruimte in jouw huis op mogen knappen? Verras iemand met een huis - makeover. Een vrouwelijke medepresentator kwam bij de werkende mannen langs om te vragen wat ze precies aan het doen waren. Wil je verrast worden door Tom?


Zij verfde, maakte kerststukjes, kapstokken, kastjes en dergelijke.

Deze rol was allereerst . Evelyn is deze week bij Bridget Maasland. Haar saaie patio mag worden omgetoverd tot een mooie loungeplek. Tom is deze week ook in Bant. Dit keer niet om een tuin te verbouwen, maar om een kijkje te nemen in de grote, . Laat je inspireren en maak het zelf.


Ook een klus gedaan in je huis of tuin ? Deel je klus of stel je vraag op voordemakers. Eigen Huis en Tuin is het langstlopende Nederlandse klusprogramma, dat aan.

Zij weet als geen ander hoe het is om mensen te verrassen met een woonmetamorfose. Hoi, wie heeft er ooit meegedaan met eigen huis en tuin ? We willen de tuin aanpakken, maar hebben er niet zoveel kaas van gegeten. Daarnaast vind ik het wel een leuk programma. Misschien zijn hier oud-deelnemers?


De show past niet meer binnen zijn strategie. Dat heeft de bouwmarkt laten weten. Tv-tuinman Boer Tom gaat klussen met gereedschappen van Gardena.


Want hoe staat het eigenlijk met hun kluskunsten? Ditmaal een slaapkamer in Pijnacker waar de uitdaging was van een simpele slaapkamer een mooi, praktisch en sfeervolle slaapkamer te maken. Kees en Rina zijn de trotse bezitters van een huis met een riante voortuin op het zuiden. Heerlijk om daar in het najaar nog even van de zon te genieten. Toch is er een kink in de kabel.


De gemeente eist in een brief namelijk een deel van hun voortuin op… In de brief geeft de gemeente aan dat een deel van de voortuin van. De drie gaan als vanouds het hele land door om kijkers thuis de helpende hand te bieden in hun huis of tuin. Thomas Verhoef is de klusser van en programma en Tom Groot de tuinman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.