maandag 30 mei 2016

Bewoonbare blokhutten

Houten chalets met een houtdikte van 44mm, 68mm en 88mm. Deze chalets zijn ook te gebruiken als vakantiewoning of als woon blokhut ! Functionele klassieke blokhut met piramidedak en lounge gedeelte, uitgevoerd. Kiest u voor een prefab chalet of gaat u bijvoorbeeld voor houtstapelbouw?


Beiden zijn vanzelfsprekend in hout.

Zij kunnen beiden zowel in de zomer als in de winter bewoonbaar zijn. Bent u op zoek naar een blokhut op maat in landelijke cottage stijl? Dan hebben wij een breed assortiment aan cottage blokhutten op maat. Deze blokhutten in cottage stijl zijn ideaal te gebruiken als opslag of om geheel te isoleren en bewoonbaar te maken.


Een cottage is gebouwd in boerderijstijl en heeft daarom zijn . Als je een blokhut wilt kun je natuurlijk gemakkelijk een bouwpakket van een blokhut kopen, op die manier heb je binnen de kortste keren een stevige blokhut in je tuin staan. Blokhutten , Chalets en Tuinhuizen. Je hoeft hiervoor geen super klusser te zijn.

En het zal je verbazen, maar een bouwpakket valt vaak goedkoper uit dan het geheel zelf bouwen. Via de website vraagt u een vrijblijvende offerte aan. U vult de aanvraag in en wij zenden u een op maat gemaakte . Ontdek ons uitgebreid gamma. Vooral sterk in een tuinhuis op maat! Dankzij ons ultramoderne . Wanneer is een vergunning voor een blokhut nodig?


In Bewoonbaar Verklaard maakt Esther Rikken een ontdekkingsreis langs architectonische. Tuinkassen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Te koop: om mee te nemen. Woonkamer met meubilair en keuken met koellkast. Koper demonteert zelf het tuinhuis en.


Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! Beleid permanent wonen recreatiewoning vakantiewoning welke camping of recreatiepark is permanente bewoning in caravan woonunit of huisje toegestaan. Een tuinhuis in je tuin kan extra ruimte bieden, zeker wanneer je geen zolder, kelder of garage hebt. Maar mag je er zomaar een plaatsen of bouwen zonder bouwvergunning?


Er zijn enkele voorwaarden waarmee je moet rekening houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.