maandag 30 mei 2016

Center parcs zandvoort zwembad openingstijden

Kijk hiervoor op onze parkplattegrond met alle openingstijden en activiteiten. Urenlang water plezier voor jong. Check dit dus altijd vooraf goed in kalender. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid.


De Kempervennen is de ideale locatie voor een dagje uit!

Kinderen onder de jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene het zwembad in. Film kijken vanaf het water dus! In het 25- meterbad hou je jouw conditie op peil en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren.


Aqua Mundo in Park Zandvoort. Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Deze website maakt gebruik van cookies.


Speciale weekend aanbiedingen en last minute bungalows!

Deze maakt verschillende kronkels en eindigt uiteindelijk in een apart afgeschermd deel van het zwembad , omringd door tropische planten. Entreeprijzen en openingstijden. Graag een dagje uit met uw gezin of vrienden? U bent van harte welkom!


U kunt bij ons terecht voor activiteiten zoals bowlen, treasure mini golf, squash, tennis en. Vorige week in Park Zandvoort alle dagen van tot 21. Center Parcs Park Zandvoort.


De openingstijden zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden nog wijzigen. Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in verband met beschikbaarheid (dit kan via deze website). De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van aankoop. Uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. Kinderen tot en met jaar dienen onder begeleiding van een volwassene . Discovery Bay (check de openingstijden Discovery Bay).


Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. Want naast de glijbanen en het. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. De ideale manier om je kind kennis te laten maken met dobberen en spetteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.