maandag 23 mei 2016

Rezet zwolle

Effecten van jongerencentrum ReZet : Kwetsbare jongeren worden weerbaar. Met interventies en gesprekken krijgen jongeren ondersteuning bij school en werk. Jongerencentrum ReZet focust op kwetsbare jongeren. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!


Er is van alles te beleven: gamen, spel en ontmoeting. We zijn open van half tot half 6.

Van -oktober is het de week van de opvoeding. In deze week zijn er allemaal extra activiteiten. Tijdens deze avond is het jongerencentrum geopend voor ouders. Dus altijd al eens binnen willen kijken? Het jongerenwerk houd zich bezig met participatie- en competentgericht werken met jongeren uit Zwolle zuid en omstreken.


Hierdoor is het jongerenwerk een belangrijk . Op donderdagavond zijn er activiteiten voor mensen met een verstandelijke handicap. De organisatie is in handen van Travers, afdeling GJVW.

Op dinsdagavond juli is er weer een geweldige kinderdisco in wijkcentrum Rezet. Iedereen van tot en met jaar is hierbij uitgenodigd. Je mag verkleed komen, dat is wel zo leuk! De sollicitatietraining is donderdag juli van 19.


Bij de Meidenavond van Rezet vorige week zaterdag werden de jongedames geconfronteerd met enkele exotische andere gasten. Een meter lange albino- tijgerpython, een netpython, twee vogelspinnen en nog meer reptielen. Een reptielenopvang uit Den Haag was aanwezig met . ReZet focust zich op kwetsbare jongeren tussen de dertien en eenentwintig jaar die risicogedrag vertonen. Op woensdag organiseren we . De openingstijden van alle vestigingen van Wijkjongerencentrum Rezet in Zwolle vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. We beginnen vrijdag juni met een Hollandse avond. Je wordt ontvangen door een gezellige Hollandse dame, er is live muziek, een rodeostier, suikerspinmachine en lekkere . De hele avond wordt er alleen rock muziek gedraaid.


Metallee heeft bekende oude rocknummers met een grote hoeveelheid hak- en beukwerk behandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.