donderdag 26 mei 2016

Zwembadafdekking winter

Een goede zwembadafdekking is zowel in de zomer als de winter geen overbodige luxe. Een zwembadafdekking , cruciaal tijdens de winter ! Een goed afgedekt zwembad in de winter voorkomt dat u in het voorjaar eerst een grote schoonmaak moet houden voordat u . Verschillende zwembadafdekkingen om warmteverlies te voorkomen - afdekzeilen, overkappingen en rolluiken. Tijdens de wintermaanden is het altijd interessant om gebruik te maken van een winterafdekking voor je zwembad.

Een dergelijke zwembadafdekking wordt reeds in de herfst over het zwembad gespannen (inclusief randstenen). Door er voor te kiezen om tijdens de winter een zwembadafdekking te plaatsen wordt er onder . Fijnmazige gebreide netten in chloorbestendig polyethyleen. Geschikt voor zwembadafdekking tijdens herfst en winter. Rondom omzoomd en voorzien van . Eén zeil voor winter en zomer.


Een 4-seizoen afdekzeil met buizen is de enige afdekking die 3dagen per jaar bruikbaar is.

Het uit- en oprollen is eenvoudig en snel en gebeurt slechts in tot minuten! Voordelen van een winter afdekzeil. Bovendien laat een winterafdekking (behalve een bladernet) praktisch geen licht door, waardoor u veel minder last heeft van algen.


In de winter draagt het op efficiënte . In het voorjaar hoeft u dus . Hoe ga ik zwembadwater behandelen? Om uw zwembad te beschermen tegen vuil zoals bladeren, insecten en uitwerpselen kunt u een zwembadafdekking gebruiken. Een soort zwembadafdekking is de zwembad buis afdekking. Deze is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken.


Op deze pagina vindt u al onze zwembad buis afdekking. Bestel nu een top kwaliteit zwembadafdekking. Zwembadafdekking van Solledo. Na het winterklaar maken van uw zwembad is het aan te raden om het bad af te dekken met een winterzeil. Deze zwembadafdekking helpt niet alleen om het vuil , bladeren etc.


Voor ronde en ovale baden hebben wij . Daar hoort natuurlijk ook een passende zwembadafdekking bij.

Eigenlijk kan een zwembad niet zonder afdekking, om meerdere redenen die we u graag uitleggen op deze pagina. Lees ook alle informatie over . Nú zwembad afdekking actie! Voor verder informatie over de montage kunt u kijken bij montageartikelen. Een winterzeil wordt in de herfst over het zwembad inclusief randstenen gespannen.


Door het plaatsen van een goede zwembadafdekking voorkomt u dat bladeren en ander vuil in uw zwembad terecht komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.