maandag 30 mei 2016

De korenbloem

Zij worden er omringd door professionele medewerkers, vrijwilligers en familie. Het aanbieden van kwaliteitsvolle zorg is het streefdoel voor de ganse organisatie. Heeft u vragen of wenst u één van onze medewerkers te contacteren dan kan u ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Wenst u zich in te schrijven op de wachtlijst, dan vindt u het document via onderstaande link terug of onder het item documenten.


U kunt uiteraard ook steeds rechtstreeks telefonisch contact opnemen.

U vindt hieronder meer informatie over de doelgroep van ieder dagverzorgingscentrum. Een tuin die bij u past. Van kleine tot exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven. De Korenbloem staat al jaren lang voor diversiteit en professionaliteit. Ook voor boomsnoeien en onderhoud kunt u bij ons terecht.


Met ons ervaren en gemotiveerd team staan wij garant voor een excellente uitvoering. Binnen het geslacht Centaurea is het een van de drie soorten die van nature voorkomen in België en Nederland. In dat jaar verkocht de laatste beroepsmolenaar de molen aan de gemeente Scherpenisse die een jaar later samengevoegd werd met de gemeente Tholen.

Het is een ronde stenen stellingmolen met vijf zolders: graan-, maal-, steen-, lui- en kapzolder. De stelling zit m boven het maaiveld. Vind hier de contactgegevens en specialisaties van tuinaannemer Tuinen de Korenbloem en bekijk enkele tuinrealisaties. Open Huis voor ouders en andere belangstellenden. Ook u bent van harte welkom!


Je mag zijn wie je bent. Bekijk voor een eerste indruk van onze school de volgende filmpjes: . Naast een woonzorgcentrum vindt U hier ook een dagverzorgingscentrum, een tweede dagcentrum voor ( jong) demente personen en een centrum voor kortverblijf. Bejaarde personen kunnen hier . Wij zes dagen per week geopend zijn?


Wij aangesloten zijn bij Aequor leerbedrijf? Ouderen dag en nacht begeleiden en verzorgen, met respect voor hun mogelijkheden en unieke persoonlijkheid. Dit doen we door senioren in ons woonzorgcentrum te omringen met onze ervaren professionele medewerkers, . Welkom bij Apotheek de Korenbloem.


Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare . Wij zijn een boekhandel met voor ieder wat wils. Van boeken en tijdschriften tot allerlei leuke. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats.


Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.