maandag 30 mei 2016

Huis met zwembad ardennen

Huur een vakantiehuis met zwembad bij heerlijkehuisjes. Huiscode : BNA0(sterren). De inrichting is tot in het kleinste detail afgewerkt. In de sfeervolle tuin kunt u genieten van het grote zwembad met overkapping, sauna en jacuzzi.


Er is een ontspanningsruimte met poolbiljart en een bioscoop. Dus als u even weg wilt.

Wat zou een verblijf in België nou helemaal af maken? Een eigen zwembad in of nabij uw vakantiehuisje of appartement natuurlijk! Vakantiewoningen, Villas, Chalets en Kastelen met buitenzwembad of andere welness? Ontdek hier de vakantiehuizen ARDENNE RESIDENCES!


Vele kastelen, vakantiehuizen, groepshuizen en hotels op onze website van tot personen. Ardennen , Basic Travel, lid SGR. Tijdens de warme zomermaanden biedt een zwembad bij uw vakantiehuis een welkome verfrissing! Bij Belvilla heeft u de keuze uit meer dan 7.

Direct contact met de eigenaar, direct boeken bij de eigenaar. Micazu: Mijn huis , jouw vakantie. Een fantastisch stuk natuur vol bossen en ruige rotspartijen, pittoreske steden.


Groot vakantiehuis voor pers. Prachtig gelegen familiehuis met een openlucht zwembad en een grote zonnige tuin. Genieten van een vakantie dicht bij huis met een prive- zwembad ? Wandel of fiets door de schitterende natuur en geniet van de rust en . Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.


Bij de woning worden ook gratis begeleide wandeling aangeboden. In de direct omgeving heeft men allerlei mogelijkheden om te doen en te zien voor elke leeftijd. Een mooie, comfortabele bungalow, een authentiek Belgisch huis of boerderijtje, een luxe vakantievilla met zwembad of een kindvriendelijk vakantiepark met alle voorzieningen?


Of is voor jou het belangrijkste dat de hond mee kan op vakantie ? Hieronder tref u een overzicht van de mooiste vakantiehuizen met privé zwembad in België. Boek direct bij: Villa XL . Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb.


Bekijk dan het overzicht!

Deze authentieke boerderij beschikt over een jacuzzi en binnenzwembad. Luxe groepsaccommodatie . Gaat u kanoën, wandelen of genieten in een luxe wellness vakantiehuis ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.