woensdag 25 mei 2016

Tuin make over

Geef jezelf op voor een huis-makeover! Zou Thomas een ruimte in jouw huis op mogen knappen? Verras iemand met een huis- makeover.


Uw internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden door middel van deze tracking cookies. Wil je verrast worden door Tom? Door hieronder op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord.

Lees meer over cookies op nrc. Meer ideeën over Dek versieren, Achtertuin patio en Achtererf. Stylist Leonie Mooren verzorgt een tuin make-over bij Sandra en Loek uit Gouda. Ze combineert romantiek en functioneel in één tuin.


Bekijk de video waarin Leonie haar keuzes toelicht. De rode draad in de tuin make-over bij Cristel en Sandro: donkere tinten met groen én witte bloemen. De tuin goedkoop inrichten.


Hoe richt je de tuin goedkoop in?

Wij geven je handige tips voor het inrichten van uw tuin op een goedkope manier. Aan het einde van de winter waren we het beu: onze tuin was vreselijk. Tuin make-over : voor en na. We hebben er bijna jaar niks aan gedaan dus het was echt een ravage en lelijk.


We wilden onze tuin weer netjes hebben en een fijne plek hebben om te vertoeven in de zomer. Ook zo enthousiast over de tuinen van Rob Verlinden en kent u iemand waarvan de tuin gewoon dringend aan een metamorfose toe is? Geef hem of haar dan nu op voor Robs Grote Tuinverbouwing ! Linda en Michael wonen samen in een eengezinswoning. Ze kochten hun huis als een enorme bouwval.


Na jaar verbouwen, is alleen de tuin nog aan de beurt. Heb je een wat saaie tuin of is hij toe aan wat nieuwe flashy elementen? Kleine toevoegingen kunnen een enorm verschil maken in je tuin.


Soms zelfs zoveel dat het lijkt alsof je een compleet nieuwe tuin hebt. En we hebben een aantal van die toevoegingen voor je gevonden die je heel snel en makkelijk . Bij tuinaannemer Tom De Ranter uit Kapellen kan u zowel een deel van uw tuin of een volledig nieuwe tuin laten aanleggen en ook tuinrenovaties zijn mogelijk. In de voorlopig laatste aflevering van Mini Home Make - Over op LINDA.


Wilke en haar vent een opknapbeurt krijgt.

Ze hebben het huis eigenlijk gekocht vanwege de fijne buitenplek, maar hebben géén idee hoe ze het gezellig kunnen maken. Ze hoefde niets te betalen en alles werd netjes gedaan. Een paar buren in de straat hadden ook gewonnen, ieder zijn of haar eigen woonwens.


Volgens mij werden accessoires zoals kandelaars na het filmen wel . Vertel in je mail waarom hij of zij een metamorfose verdient. Of wil je zelf graag een make - over in je huis of tuin ? Stuur ons een mailtje met een . Makeover tuin Warnsveld waarin na de grondige renovatie van de woning de beplanting een hoofdrol is gaan spelen. De komende weken maak je kans op een gratis make - over van je voortuin. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een mooie, groene en watervriendelijke voortuin ! De voortuinwedstrijd maakt deel uit van de campagne.


Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw interieur. Heb je geen zin om de hele inboedel te restylen? Met deze kleine trucs geef je jouw huis en tuin een mini- makeover ! Nieuwe gordijnen geven je huis in één keer een andere uitstraling, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen.


Snelle oplossingen en ontwerptips om je tuin compleet te veranderen. Dit boek in de serie Tuinstijlgidsen laat je zien hoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.