donderdag 30 juni 2016

Benzine hogedrukreiniger honda

Actie hogedrukreiniger benzine honda gx benzinemotor krukas pomp met keramische plunjers incl. Spytze hogedrukreiniger voorzien van Honda GC 1benzinemotor. Hogedrukreiniger 2bar met Honda benzine motor. De RSEPW200PHhogedrukreiniger met een Honda GX2motor is ideaal voor licht commerciële reiniging.


Wordt geleverd met een mtr. Bobby HD reiniger van 1Bar en hebben veel hogedrukreiniger.

Comet triple plunjer pomp - voor een soepele en betrouwbare werking met . Groot vermogen en maximale onafhankelijkheid! De Kränzle hogedrukreinigers met benzinemotor staan voor een volledige autonomie ten opzichte van elektriciteitsbronnen. De maximale toevoertemperatuur is graden celsius. Professionele hogedrukreiniger met Honda GX benzinemotor.


Uitgevoerd met een (beperkt) zelf-aanzuigende hogedrukpomp. Leverbaar met filterset voor gebruiken van oppervlaktewater. Lijkt je dit interessant?

Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Zeer krachtige benzine aangedreven Honda motoren. Véél bars en grote waterflow zorgen voor een perfecte prijs kwaliteit verhouding. De ultieme Honda HC 1koudwater benzine reiniger met een hoge watercapaciteit en werkdruk. Ideaal voor de veeleisende doe-het-zelver of professional!


Mobiele hogedrukreinigers. Waterkracht heeft allerlei mobiele hogedrukreinigers in haar assortiment. Van elektrische mobiele hogedrukreinigers tot hogedrukreinigers op benzine. Onze mobiele reinigers zijn wendbaar en gemakkelijk te transporteren en hierdoor bijna overal inzetbaar. Hallo, Ik heb hier nog een honda pk benzine motortje staan.


Komt van een hogedrukreiniger af. Ben de schuur aan het opruimen. Kan ook eventueel in overleg met de speck pomp 1bar 15l min en de slangen haspel worden overgenomen. Bieden is alleen voor de motor! Service vriendelijke Honda motor met olie bewaking.


Krachtige hogedrukreiniger die tot 6liter per uur water geeft. De reiniger heeft een druk van 1bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.