donderdag 30 juni 2016

Fsc certificering

Bij certificering stelt een zogenaamde derde partij, de certificeerder, vast dat een bedrijf zich aan de regels houdt. Die regels zijn vastgelegd in een standaard. FSC kent twee vormen van certificering : certificering van bosbeheer( FM) en certificering van bedrijven, de Chain of Custody (CoC). Individuele certificering.


De zogeheten 'Chain of Custody'- certificering.

Het bedrijf wordt minimaal . FSC Nederland stimuleert dit door, in sommige gevallen in samenwerking met andere FSC Partners, nog niet gecertificeerde aannemers actief te adviseren en te wijzen op de voordelen van certificering. Forest Stewardship Council ( FSC ) is een non-profitorganisatie met een hoofdkwartier in Bonn in Duitsland. Het FSC systeem heeft principes die als uitgangspunt dienen voor verantwoord bosbeheer. Dit betekent dat een onafhankelijke . Wij zijn gespecialiseerd in FSC keurmerken, geven advies en doen audits.


Dit is een certificaat voor groepscertificering.

De FSC-verklaring van de Unie van Bosgroepen is hier te downloaden. Een boseigenaar kan individueel FSC - certificering aanvragen, maar voor kleine boseigenaren is dit . Woningbouw of utiliteit? Wat u ook bouwt, opdrachtgevers vragen steeds vaker om aannemers met een FSC of PEFC certificering hebben. FSC en COC - certificering.


Zij werken hierin samen om wereldwijd het bosbeheer te verbeteren. Voor BelgiĆ« is Fair Timber de . FSC certificering via het groepscertificaat en advies voor een eigen certificaat. Klik hier om de Nederlandse FSC -standaard te bekijken. De Bosgroepen ondersteunen hun leden bij het duurzaam beheer van bos en de certificering daarvan.


De Unie van Bosgroepen is daarom zelf groepscertificaathouder, waarbij wij . Met verantwoord bosbeheer bedoelt FSC dat er rek. Wilt u een FSC certificaat behalen? FSC -keurmerk, respect voor de natuur.


Bij ADC Van Horssen is gekozen voor het bewust omgaan met de natuur en – daaraan gerelateerd – grondstoffen.

Bij uw bestelling voor drukwerk heeft u in veel gevallen . Cazemier Parket werkt samen met een aantal leveranciers die hiervoor gecertificeerd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.