woensdag 29 juni 2016

Light beton aanrechtblad

Geen enkel keukenblad oogt zo industrieel en robuust als dat van beton. Een keukenblad met alle eigenschappen van beton, maar dan tot lichter dan echt beton. Stel zelf online uw beton keukenbla werkblad of aanrechtblad samen en ontvang hiervoor een prijsindicatie. Zoekt u een aanrechtblad met een robuuste uitstraling?


Beton keukenbladen kopen. Dan is een betonnen aanrechtblad zeker iets voor u.

Toch is het minstens zo robuust en onverwoestbaar als normaal beton. Temeer daar het materiaal ook nog eens nauwelijks vlekgevoelig én repareerbaar is, . Een betonnen aanrechtblad maken doe je met de tips uit dit artikel. Helaas weten niet veel mensen dat je van beton een prachtig aanrechtblad kan maken.


Dit is jammer omdat de mogelijkheden met beton eindeloos zijn. Wij hebben een onwaarschijnlijke hoeveelheid aan antwoorden en heel veel feedback van gebruikers van Qasa. Daarmee komen we op maar liefst verschillende tips bij het laten maken van een betonnen aanrechtblad.


We duiken in de betonmolen en bekijken aanrechtbladen van beton van dichtbij.

Het liefst had ik daar een betonnen blad op geplaatst maar dat wordt toch door heeeeeel veel professionals afgeraden. Met een betonnen aanrechtblad geef je de keuken een robuuste en stoere uitstraling. Een dergelijk werkblad is goed bestand tegen hitte, is stootvast en zeer duurzaam. In vergelijking met andere materiaalsoorten is beton wel wat vlekgevoelig en vergt het enig onderhoud.


Extra grote maten of aparte vormen aanrechtbladen zijn daarom goed mogelijk zonder naden. Op maat gemaakte lichtgewicht betonnen aanrechtbladen. Bel ons voor de mogelijkheden. Wilt u meer weten over onze producten en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag!


Evolve doet B2B zaken en levert onder meer aan winkels en groothandels. Bent u als rechtgeaarde Doe Het Zelfer geïnteresseerd in onze producten? Of u nu een keukenblad wilt, een haard of een wastafel, elk fabricaat van de Aanrechtbladen fabriek is handwerk en wordt op uw wensen afgestemd.


Is een keukenblad van beton besmettelijk voor vlekken en kun je je betonnen aanrechtblad hiertegen beschermen? In de moderne keuken hoort uiteraard een modern keukenblad. Gelukkig is er veel keuze, zodat er voor iedere smaak wel iets te vinden is.


De nieuwste trend is het betonnen keukenblad. Was de keuken jarenlang een soort stiefkindje op het gebied van inrichting, de laatste jaren is ze met een .

Liefhebbers van de moderne keuken vallen vaak op een betonnen aanrechtblad. Voor de luxere keuken leent een betonnen aanrechtblad zich ook uitstekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.