donderdag 23 juni 2016

Terrasafscherming

Wij leveren allerlei soorten verandadoeken, terrasafschermingen en schaduwdoeken. Elke afscherming wordt door ons volledig op maat gemaakt. U kunt alles volledig naar wens aanpassen! Geef je balkon een natuurlijke uitstraling met een balkonscherm. Een open veranda of een terras is leuk, maar soms moet er extra bescherming geboden worden tegen.


Bij zeilmakerij j2T kunt u uw producten op maat laten maken.

Zie ook deze terrasafscherming in. Makkelijk te plaatsen dmv spanstieken. Terras afscherming op maat. Ideaal om uw klanten uit de wind te houden.


Deze set is ook leverbaar met all weather kussens in diverse kleuren en stofsoorten. Ben je op zoek naar een terrasafscherming ? Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o. Leverancier van hoogwaardige huis, tuin en terras accessoires, en tuin inrichtings benodigdheden.

Is dit herkenbaar voor je? En daar doorheen kan nog behoorlijk wat wind op jouw horeca terras waaien. Of erger nog: regen die inwaait!


Of misschien sta je op het . X m en m hoog palen in meranti. Normale prijs per glas = 1euro. Dus privacy hebben we niet want je kunt zo bij de buur binnenkijken.


Zijn er voor deze situatie geen . Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ondernemende geesten, uitstekende technici en creatieve doeners. Kwaliteit primeert, niet kwantiteit, daar zijn we bij. Raamzeil, windscherm terras, afscherming terras, terrasafscherming , terraswanden, zijwand terrasoverkapping, overkapping dichtmaken, veranda wan terraswand. Speciaal: Horeca terrasafscherming met logo opdruk. Steigerhouten hoekbank met plexiglas.


Meer informatie over LuxxOut? Deze terrasafscherming hebben wij gemonteerd in Den Haag. De kleur van het doek is antraciet en ook de profielen zijn antraciet gespoten.


Vooraf hebben wij het geheel voor de klant waarheidsgetrouw in beeld gebracht en pas na akkoord zijn we gaan produceren en monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.