donderdag 30 juni 2016

Exclusieve tegels

Exclusieve klassieke wand- en vloer tegels. Een ruime sortering Winchester Tiles , Original Style, Winckelmans, Bisazza cementtegels en terrazzo tegels beschikbaar in de showroom. A-kwaliteit voor de beste prijs ! Ons assortiment bestaat uit meer dan 2tegelmerken.


Wij importeren de mooiste keramische tegels uit Italië en Spanje en bieden deze voor zeer scherpe prijzen aan.

Voor de mooiste keramische binnen- en buitentegels, natuurstenen tegels , bent u . Ontspan, geniet en beleef…. Sjartec in Leiden is specialist in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes. OSMUNDA exclusieve tegels. Een ruime keuze uit cementtegels, wandtegels waaronder metrotegels met diverse accessoires, de serie Faiënce en Tegula. Jugendstil ook Art-Nouveau tegels genaamd of tegels uit de jaren stijl.


Ook uni tegels met allerlei accessoires om een fraai geheel te maken in tegelwerk, bij deze . Durezza is een dynamische en enthousiaste speciaalzaak voor wie op zoek is naar keramische vloeren en wandtegels van stijlvol tot design.

Hoogwaardige producten voor het dagelijks gebruik. Durezza stelt zijn producten ter beschikking aan particulieren en professionals. Bijzondere combinaties voegen eigenheid toe aan vloeren, wanden en objecten.


We adviseren u graag over tijdloos tegelwerk én de nieuwste trends. Samen met onze Italiaanse leveranciers tekenen we voor zeer exclusieve ontwerpen van marmer- of . Diverse kwaliteitsbedrijven uit de high end woonbranche die op HOOG. Wit of kleurrijk, klein of groot, mat of glanzend. De mogelijkheden wat betreft exclusieve vloertegels zijn eindeloos. Van Munster voert een hoogwaardig en veelzijdig aanbod van tegels.


De luxe tegels uit het assortiment zijn vervaardigd uit verschillende materialen. Van natuursteen tot keramiek, leisteen tot marmer, kalksteen, zandsteen en glasmozaïek. Allen van zeer hoge kwaliteit en met een luxe uitstraling.


Keramische terrastegels zijn het allerbeste alternatief voor de traditionele beton- of natuursteentegel. Hierdoor is het oppervlak . Dé webshop voor luxe en design badkamers. Showroom vandaag geopend van 09:- 16:u.


In-Petto presenteert een unieke collectie vloertegels.

Voor wie eens een heel andere vloer in zijn woning wil, zijn er de populaire mozaiektegels geïnspireerd op vroegere tijden. Gaat u toch meer voor rustiek? Dan is er een ruime keuze aan prachtige tegels in terracotta, aardetinten en natuursteen. Wij hebben door de jaren heen ontzettend veel badkamers, keukens en vloeren betegeld. Wandtegels in verschillende stijlen die passen bij uw woning.


Hoge kwaliteit wandtegels die makkelijk zijn in onderhoud. Bekijk het online assortiment. Welkom op onze site, waarop u een indruk krijgt van onze verrassend mooie showroom.


Wij verkopen unieke tegels en badkamers in alle stijlen. Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs om onze exclusieve collectie te bewonderen en kennis te maken met ons enthousiaste ervaren verkoopteam. Al jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsten van keramische en natuurstenen vloer- en wandbekleding. ZIND staat dan ook voor kwaliteit en vakmanschap!


Bij ons bent u aan het juiste adres voor. Persoonlijk en betrokken staan wij voor u klaar. Deskundig en vakkundig vertalen wij uw wensen in een mooi, passend ontwerp.


Zodat u zich echt thuis voelt in uw keuken en badkamer. Wij leveren ook exclusieve tegels en schuifdeurkasten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.